Kleerup ska bli pappa

Avslöjade nyheten i ”Popcirkus”

NÖJE

Flerfaldigt Grammisbelönade musikproducenten Andreas Kleerup ska bli pappa. Det avslöjade artisten i onsdagens ”Popcirkus”.

– Det känns jättebra, sa Kleerup i programmet.

Foto: Sanna Sjöswärd

Under Grammisgalan släpades han ut av polis för att drogtestas, och händelsen utlöste en debatt om droger med Andreas Kleerup som centrumfigur.

– Jag vill inte bli utmålad som att jag försvarar droger för det gör jag inte. Men att markeras där under pågående gala är bara löjligt. Jag tänker aldrig säga att droger är bra och folk får göra som de vill, sa Kleerup i en intervju med Aftonbladet efter det inträffade.

Pappa

Nu står artisten i centrum igen – men för något helt annat. I onsdagens avsnitt av ”Popcirkus” i SVT konstaterade programledaren Per Sindning-Larsen att Andreas Kleerup ska bli pappa.

– Ja. Det känns jättebra. Det känns som att allt bara funkar nu. Det är bara jag, min bror och två killar i USA som kan föra vårt namn vidare, så man har ju en uppgift. Man måste fixa en son. Men det blev bara så. Och känns det bra i magtrakten så är det bara att köra, sa Kleerup i programmet.

Flickvän till Kleerup är enligt uppgifter till Nöjesbladet klubbarrangören och discjockeyn Sonja Berggren.

– Jag har kvar min lägenhet i Stockholm, men är mest i Göteborg nu eftersom min flickvän bor där, berättade Andreas Kleerup i ”Popcirkus”.