Mammalycka

Foto: André de Loisted
Susanne och Måns ska bli päron.
NÖJE

”Ensam mamma söker”-Susanne och maken Måns väntar sitt första barn tillsammans.

– Varenda dag är som en saga, säger hon till Klick!

För snart ett år sedan gifte sig Susanne Sjödahl, 29, med sin Måns Sjödahl, 25, och sedan i somras huserar de i den lilla orten Örkelljunga i Skåne.

Deras kärleksnäste är nästan 260 kvadratmeter och har en stor trädgård där Susannes tre barn kan leka av sig sin energi. Med andra ord finns det gott om plats för de äkta makarnas första gemensamma knodd att växa upp.

– Det är helt perfekt, säger Susanne.

Det har nu gått tjugo veckor sedan ett frö planterades i Susannes mage och hon har börjat förbereda sina barn för det kommande syskonet.

– Jag har förklarat att det kommer innebära att jag får lite mindre tid över. Mest skillnad blir det nog för den yngsta tjejen (Celine, 7) som inte vet hur det är att ha ett yngre syskon, säger Susanne.

De förväntansfulla barnproducenterna träffade varandra under inspelningen av ”Ensam mamma söker” och Susanne säger att hon är ”kärare än någonsin”.

– Jag är till och med mer kär än när vi gifte oss. Nu känner vi varandra ännu bättre och jag inser allt mer vilken fantastisk människa jag har träffat, säger hon.