Angelinas svartsjuka knäcker familjen

Slog Brad i ansiktet efter snedsteget med barnflickan

Trots rådande kaos i sexbarnsfamiljen gör rykten gällande att Angelina är gravid igen.
NÖJE

Angelina Jolies svartsjuka håller på att knäcka förhållandet med Brad Pitt.

Nu senast var det familjens barnflicka som fick stjärnan att gå i taket.

– Hon gav honom en örfil rätt över ansiktet, säger en källa.

En gång otrogen, alltid otrogen? När Hollywoods kungligheter träffade varandra var Brad Pitt, 45, gift med Jennifer Aniston, 40 – och enligt ryktena var de fortfarande ett par när Brad fångade in Angelina Jolie, 33, i sin famn.

Nu verkar det som att Angelina är orolig att bli lämnad för någon annan kvinna och hennes svartsjuka verkar växa för var dag som går.

– Han kan knappt gå ut med kompisarna utan att hon blir upprörd, säger en källa till tidningen Star.

Ryggmassage

Det senaste dramat som utspelat sig under sexbarnsfamiljens tak inträffade några dagar efter årets Oscarsgala, då Brad tröstade familjens barnflicka som satt i de 8 månader gamla tvillingarna Viviennes och Knoxs säng.

– Till Brad sa hon att hon inte mådde så bra och lade sig ner. Han började då massera hennes rygg för att hon inte skulle svimma. Det hela var egentligen mycket oskyldigt, säger uppgiftslämnaren.

Barnen blev förskräckta

Men den uppmuntrande massagen såg allt annat än oskyldig ut i Jolies ögon.

– Hon blev rasande, stormade fram till Brad och skrek åt barnflickan att försvinna ur huset och aldrig komma tillbaka, säger källan.

Barnen blev helt förskräckta av att se sina föräldrar bråka så vansinnigt och när Brad försökte få dem att sluta gråta ska Jolie ha tappat kontrollen totalt.

– Hon gav honom en örfil rätt över ansiktet.

Familjedramat slutade med att Brad flydde på sin motorcykel. Först fyra timmar senare återvände han till hemmets – inte helt trygga – vrå.

FAKTA

Viljornas krig

I sexbarnsfamiljen Jolie-Pitt finns inte bara många munnar att mätta, det är framförallt många viljor som vill igenom och till tidningen Star berättar en före detta barnflicka om kaoset som råder i stjärnparets hem.

Hon avslöjar bland annat att barnen alltid får vad de vill ha, att frukosten ofta består av pizza och choklad och att de har krig– och skriktävlingar med varandra på sju olika språk. Vissa perioder vägrar dessutom Maddox, 7, att prata på något annat språk än franska.

– Angelina tror inte på gammaldags restriktioner eftersom hon anser att det är förtryckande. Hennes regel är att bara ha ett fåtal regler, säger en källa.

Andra barnflickor vi minns

Rebecca De Mornay som Peyton Flanders.

Barnflickan Rebecca Loos, 31, gjorde en så kallad ”kiss and tell” när hon talade ut om sin romans med fotbollsproffset David Beckham, 33. Både David och hans fru, Victoria Beckham, 34, lade locket på och det trendiga paret håller fortfarande hårt om varandra.

Filmstjärnan Jude Law, 36, var förlovad med stilikonen Sienna Miller, 27, när han en dag inte kunde hålla tassarna borta från barnflickan Daisy Wright. Hans snedsteg avslöjades och förhållandet med Sienna gick inte att rädda.

I”Handen som gungar vaggan” framstår Peyton Flanders (spelad av Rebecca De Mornay) som den perfekta barnflickan för familjen Bartel. Men i hemlighet smider hon mordiska planer, som efter mycket spänning avslöjas, och filmen slutar med att Peyton dödskraschar från hustaket efter en knuff från fru Bartel.