Rihannas nya – en pistol

Skaffade ny tatuering efter misstänkta misshandeln från Chris Brown

1 av 2 | Foto: All over press
En pistol på sidan är Rihannas nya tatuering.
NÖJE

Tatueringar har stor betydelse för Rihanna. Efter att ha slagits blodig av pojkvännen Chris Brow har sångerskan nu valt en gaddning i form av ett handeldvapen.

Stjärnan har sedan tidigare bland annat en samling stjärnor i nacken och ett maori-inspirerad tribalmönster på högra handleden. Nu kommer en ny på revbenen i form av en pistol.

– Hon har ett halsband som jag älskar och som jag såg för ungefär ett år sedan. Jag tyckte att hon skulle låta tatuera en liten pistol på sig, säger tatueraren BangBang, 23, till people.com.

Freddy Krueger på höften

Vapnet ska representera styrka och kommer bara veckor efter att Chris Brown,19, misstänks ha slagit henne blodig efter en utekväll. Rihanna, 21, och BangBang diskuterade även att placera vapen under sångerskans axlar. Men de kom fram till att stjärnans kontraktshavare inte skulle jubla.

– Jag ville verkligen placera dem här. Hon älskade det. Men Cover Girl skulle inte ha gillat det så mycket. Och det är de som betalar räkningarna, skriver tatueraren på sin myspace-sida.

Tatueraren har tidigare gjort en gaddning av Freddy Krueger på Rihannas höft, vilken var sångerskans första. Nu planerar paret fler.

– Något i stil med en mjuk, ljust grå tatuering som kommer att smälta in i hennes hudton. Hon älskar att skaffa tatueringar. De betyder mycket för henne, säger BangBang till people.com.

ARTIKELN HANDLAR OM