"Managern drogade Britney"

Nu har Sam Lutfi fått besöksförbud

NÖJE

Besöksförbudet mot Britney Spears manager Sam Lutfi har läckt ut i pressen.

I dokumentet anklagas han för att ha drogat sin klient.

Foto: STELLA
Osama Lutfi och Britney Spears.

Det är nöjessajten TMZ som kommit över uppgifterna. I samband med att Britney Spears omyndigförklarades i fredags beordrades även hennes manager att hålla sig minst 228 meter ifrån sin klient.

Anklagelserna mot Sam Lufti är hårda.

– Han har skurit av Britneys telefonlinje och tagit bort hennes mobilladdare. Han skriker åt henne. Han hävdar att han kontrollerar allt, står det i dokumentet.

"Smular ned piller åt Britney"

Enligt mamma Lynne Spears åkte hon och Britneys pappa Jamie för att göra en intervention.

– Sam hade sagt till Britney att hon var en dålig mamma, en skräphög och en hora, att hon bryr sig mer om Adnan, hennes nuvarande pojkvän, än hon bryr sig om sina barn och att hon inte förtjänar att ha sina barn.

I dokumentet uppges Britney vid ett tillfälle ha "tagit upp en burk piller och läst delar av texten och frågat oss, 'Vad betyder insomnia?' Sam sa till henne att pillren var till för att hålla henne vaken."

– Sam sa till Jackie och mig att han smular ned Britneys piller till henne, och de stod på bordet och var bland annat av märkena Risperdol (en anti-psykotisk medicin som ges mot schizofreni och manodepressivitet) och Seroquel, berättar Lynne.

– Han sa att doktorn som behandlar henne nu försöker få ned henne i ett komaliknande tillstånd så att de kan ge henne medicin och hela hennes hjärna.

"Ska pissa på hennes grav"

Britneys mamma berättar också att Sam uppmanade dottern att dricka tequila shots, men att hon vägrade.

Innan de lämnade hemmet för att åka till apoteket på kvällen hävdar Lynne att Sam gav henne något på övervåningen för att "göra henne på bättre humör, gladare och roligare".

Under ett bråk senare på kvällen ska Sam ha sagt:

– Om du försöker göra dig av med mig kommer hon att dö och jag ska pissa på hennes grav.

Hon beskriver även hur dottern "bytte sina hundars klädsel flera gånger i ett upprört tillstånd”.