”Jag kan inte förstå att det hände”

Chris Brown talar ut om misshandeln av Rihanna

1 av 2 | Foto: AP
Chris Brown.
NÖJE

Chris Brown, 20, är fortfarande chockad över händelsen i februari när han greps för att ha slagit sin dåvarande flickvän Rihanna, 21.

– Jag kan inte förstå att det hände, säger stjärnan.

I sin första intervju sedan han greps för att ha misshandlat Rihanna berättar Chris Brown för Larry King att han inte kommer ihåg att han slog Rihanna, skriver Usmagazine.com.

– När jag tänker på det nu är det som att, wow, jag kan inte förstå det – att det verkligen hände, säger Brown i intervjun som ska sändas på onsdag i USA.

Han säger också att han fortfarande älskar Rihanna och att det har varit jobbigt att inte kunna träffa henne.

I juni erkände Brown sig skyldig till misshandeln och undvek därmed att riskera upp till fem års fängelse.

Den 25 augusti dömdes han formellt för brottet och fick fem års villkorlig dom med sex månaders samhällstjänst. I domen ingår dessutom ett besöksförbud där Brown förbjuds att vistas närmare Rihanna än 100 yards.

”Kommer alltid att vara vänner”

Under intervjun får Chris Brown frågan hur det skulle kännas att se Rihanna dejta en annan man.

– Jag skulle definitivt påverkas av det, men vi är inte tillsammans så om hon är lycklig är det okej. Vi kommer alltid att vara vänner, säger Brown, enligt Usmagazine.com.

Tillsammans med sin mamma Joyce Hawkins berättar Brown för Larry King om hur det var att växa upp i ett hem där misshandel förekom. Joyce berättar att hennes man slog henne och Chris säger att han visste om det:

– Jag brukade vara rädd för att gå och sova.

Men han skyller inte sin bakgrund på attacken mot Rihanna.

– Ingen lärde oss hur vi ska älska varandra. Ingen lärde oss hur vi ska kontrollera våra känslor och vår ilska. Jag önskar att jag kunde ändra det som hände den natten, säger Chris Brown, enligt Usmagazine.com.

– Nu måste jag bevisa att jag kan vara en förebild. Jag är inte sådan som person och det är ingen jag vill vara, fortsätter Brown.

ARTIKELN HANDLAR OM