De är hetast just nu

Klicks! läsare utser sina favoritstjärnor

Olika sidor av en man Alexander Skarsgård – en Klickfavorit.
NÖJE

Ni har röstat – här är listan.

Här är stjärnorna som är hetast just nu.

Komplett med Olle Kvarnsmyrs analys av era val.

Obs! Listan uppdateras hela tiden. Så här såg ställningen ut på fredagsmorgonen.

Topp fem herrar

5. Alexander Skarsgård

Få män klär så bra i uppknäppt skjorta som unge herr Skarsgård. Och från det soliga Kalifornien ryktas det om scener med både damer och herrar som krockar med palmer och ramlar i rabatter bara i åsynen över Alexanders välskulpterade torso.

5. Hugh Jackman

Som en redig karl ska vara: Skäggig, välskapt, dansant och australiensisk.

4. Marcus Krunegård

Även känd som mannen med indiesveriges hetaste lugg. Det är som om en djup visdom döljer sig bakom luggen. En vishet och makt som alla verkar gilla. För hur annars ska det gå att förklara att alla artister vill spela med honom och alla intresserade av musik gillar honom. Vi gillar honom också. Leve Marcus!

5. George Clooney

Mannen som har gett silverräven och den ständiga ungkarlen ett ansikte. George eleganta och charmerande stil är ett föredöme för världens alla mogna män.

1. Johnny Depp

Det är inte direkt någon som har urinerat i Johnnys genpool. Den saken är klar för maken till snyggare karl får vi leta efter. Och enligt undersökningar dessutom den man flest kvinnor utan problem skulle tänka sig att vara otrogen med. Grattis säger vi till Johnnys perfekta genpool och fantastiska liv.

Topp fem damer

2. Kristen Stewart

Vi blir inte riktigt kloka på vad vis ska tycka om Kristen. Kristen är lite mystisk. Hon är ett enigma. Men klart är att Kristen är framgångsrik och cool på ett närmast emo-aktigt sätt. Dessutom får hon hänga med skolans snyggaste vampyr och snart även skolans snyggaste varulv.

3. Megan Fox

Utnämnd till världens sexigaste kvinna. Och till detta epitet vill vi även tilläga att hon är bäst i världen på att klä sig i jeansshorts. Megan är dessutom frispråkig och inte rädd för att skapa spektakulära rubriker. Det verkar vara roligt att var Megan. Så fort hon dyker upp är det kalas och glam. En typisk Klickperson helt enkelt.

4. Jennifer Aniston

Jennifer har som alltid haft en trevlig vecka. Lite filminspelning, ett par trevliga middagar som följdes upp av små diskreta smekningar på den mycket stiliga karlen Gerard Butlers bringa.

4. Rihanna

Förföriskt snygg, ständigt aktuell och klär i hatt.

5. Hayden Panettiere

För er som attraheras av damer som inte äter kossor torde Heroes-stjärnan Hayden vara ett förstahandsval. Hayden är nämligen utsedd till en av jordens vackraste vegetarianer.

ARTIKELN HANDLAR OM