Skarsgårds nya kärlek – Mansons ex

Svenske stjärnan ryktas dejta 11 år yngre Evan Rachel Wood

Alexander Skarsgård och Evan Rachel Woods.
NÖJE

HOLLYWOOD. För bara några veckor sedan sa Alexander Skarsgård, 33, att han inte hade tid för kärlek.

Det problemet verkar han ha lämnat bakom sig.

Den svenske Hollywoodstjärnan rapporteras ha tagit över chockrockaren Marilyn Mansons före detta flickvän – den elva år yngre Evan Rachel Wood.

Marilyn Manson. Foto: AP

Duon har lärt känna varandra under inspelningen av vampyrserien ”True blood”.

Officiellt är de bara vänner.

Men nu ser det ut som om det har hettat till på allvar.

Flög till honom

Kändissajten Lainey Gossip och skvallerbloggaren Perez Hilton uppger att Rachel Wood i fredags flög till Shreveport i Louisiana för att hålla Skarsgård sällskap under hans pauser från inspelningen av ”Straw dogs”.

Att det ligger något i uppgifterna framgår av de fotografier som tagits av de båda skådespelarna i staden. I helgen sågs de bland annat på en fotbollsmatch och när de tog en båttur tillsammans.

Rachel Wood hamnade i rampljuset när hon och Marilyn Manson blev ett par, samtidigt som han bröt med hustrun Dita von Teese.

Förhållandet sprack

– Hon gillar samma sak som jag. Och hon förstår att jag vill gå upp när mörkret faller och gå till sängs i gryningen, sa Manson när de hade träffats.

Trots det sprack förhållandet i november i fjol.

Det ryktades då att skådespelerskan hade en romans med sin motspelare i ”The wrestler”, Mickey Rourke. Men Rachel Wood kallade uppgifterna äckliga.

Om åldersskillnaden är något som hon och Skarsgård oroar sig för är det inget nytt problem för Rachel Wood. Manson var dubbelt så gammal som hon.

Magnus Sundholm