Hon är Bagges nya kärlek

Ängesten sammanförde Anders och Sarah: "Jag är så lyckligt kär."

NÖJE
Anders Bagge och Sarah Johansson träffades via Facebook.

I direktsänd tv berättade jurymedlemmen från ”Idol” om sin kamp mot panikångest. Några dagar senare fick han ett meddelande på sin Facebook från en okänd kvinna som ville ge honom några kloka råd om hur han skulle komma till ro med sig själv. Början på Anders Bagges och Sarah Johanssons kärlekssaga var därmed skriven.

– Jag tyckte att hon var så intressant. Jag gillar att läsa visa ord, så enkelt är det. Och hon har verkligen ordets gåva. Sedan var hon ju bländande vacker på sitt foto också, men det brydde jag mig inte om då, säger Anders till Klick!

Anders, 41, och Sarah, 30, började höras av regelbundet så småningom utvecklades vänskapen till kärlek. För ungefär tre månader sedan flyttade Sarah från Göteborg till sin nyfunna kärlek i Stockholm tillsammans med sina tre barn. Där hjälper hon Anders med småsaker i hans jobb och är mammaledig på halvtid.

– Hon är fruktansvärt ödmjuk, och har ett hjärta av guld. Alla som träffar henne ser samma sak, att hon är så otroligt varm. Jag såg i hennes ögon direkt att hon var äkta. Sådant ser man. Hon är vacker, och så jävla intelligent. Dessutom är hon väldigt blyg, och det tycker jag är sött. Det bara känns hur bra som helst. Jag är så lyckligt kär i min flickvän, säger Anders till Klick! Sanna Eriksson

ARTIKELN HANDLAR OM