”Hon orsakar blängsylta”

Klicks! läsare utser sina favoritstjärnor

NÖJE

Ni har röstat – här är listan.

Här är stjärnorna som är hetast just nu.

Komplett med Olle Kvarnsmyrs analys av era val.

Obs! Listan uppdateras hela tiden. Så här såg ställningen ut på fredagsmorgonen.

Topp fem herrar

1. Johnny Depp

Det är inte direkt någon som har urinerat i Johnnys genpool. Den saken är klar för maken till snyggare karl får vi leta efter. Och enligt undersökningar dessutom den man flest kvinnor utan problem skulle tänka sig att vara otrogen med. Grattis säger vi till Johnnys perfekta genpool och fantastiska liv.

2. Brad Pitt

Utnämnd inte bara en utan två gånger till världens sexigaste man av tidningen People. Till det tjusiga epitetet kan han nu även addera en plats på Klicktoppen. Det har vridits och bänts väldigt mycket kring Brads utseende men om vi ska fokusera på något är det hans nuvarande skäggväxt. Det riktigt osar av manlighet i Brads ansiktsbehåring. Vi vill inte annat än kinda Brad idag.

3. Christian Bale

För er kännare av buttergubbar är herr Bale en drömman. Det går faktiskt inte att hitta någon buttrare man. På filminspelning - jättebutter. När han träffar mamma - något helt otroligt butter. Vid möte med pressen - mutterbutter. Kort sagt: Christian briljerar med sin butterhet vart han än går. Men förutom att vara butter är han ju även en stilig karl.

4. Marcus Krunegård

Även känd som mannen med indiesveriges hetaste lugg. Det är som om en djup visdom döljer sig bakom luggen. En vishet och makt som alla verkar gilla. För hur annars ska det gå att förklara att alla artister vill spela med honom och alla intresserade av musik gillar honom. Vi gillar honom också. Leve Marcus!

5. Alexander Skarsgård

Få män klär så bra i uppknäppt skjorta som unge herr Skarsgård. Och från det soliga Kalifornien ryktas det om scener med både damer och herrar som krockar med palmer och ramlar i rabatter bara i åsynen över Alexanders välskulpterade torso.

Topp fem damer

1. Noomi Rapace

Som en en slags piercad, kedjerökande Pippilotta fullständigt äger hon Millenium-filmerna. Privat verkar hon vara fantastiskt mystisk, slänger sig med sköna teaterklyschor och orsakar blängsylta var hon än visar sig. Vi gillar Noomi. Starkt. Och vi vill absolut ha mer av den typen av spektakulära människor.

2. Kristen Stewart

Vi blir inte riktigt kloka på vad vis ska tycka om Kristen. Kristen är lite mystisk. Hon är ett enigma. Men klart är att Kristen är framgångsrik och cool på ett närmast emo-aktigt sätt. Dessutom får hon hänga med skolans snyggaste vampyr och snart även skolans snyggaste varulv.

3. Megan Fox

Utnämnd till världens sexigaste kvinna. Och till detta epitet vill vi även tilläga att hon är bäst i världen på att klä sig i jeansshorts. Megan är dessutom frispråkig och inte rädd för att skapa spektakulära rubriker. Det verkar vara roligt att var Megan. Så fort hon dyker upp är det kalas och glam. En typisk Klickperson helt enkelt.

4. Annalynne McCord

Som en slags vandrande lättyogurt, en soluppgång på en öde miljögiftsfri strand, eller en ekologisk bulle ser hon sådär löjligt fräsch ut. Annalynne har väl kanske inte presterat så mycket i sina unga dar. Men vänta ni bara.

5. Hayden Panettiere

För er som attraheras av damer som inte äter kossor torde Heroes-stjärnan Hayden vara ett förstahandsval. Hayden är nämligen utsedd till en av jordens vackraste vegetarianer.