Fox bryter ihop i tårar

Filmstjärnan om kriserna med pojkvännen – då börjar hon gråta mitt under intervjun

1 av 2 | Foto: AP
NÖJE

TORONTO. Megan Fox, 23, var tillsammans med Brian Austin Green, 36, redan innan genombrottet i ”Transformers”.

Men berömmelsen och stämpeln som sexsymbol har satt hård press på kärleken.

När hon tidigt i går morse svensk tid berättade om parets kriser bröt hon ihop i tårar.

Ögonblicket inträffade när Nöjesbladet träffade skådespelerskan på filmfestivalen i Toronto, där hon lanserade nya filmen ”Jennifer’s body”.

– Det här är inget normalt yrke, sa hon.

– Alla andra vars fruar skulle ge sig iväg och kyssa Johnny Depp skulle protestera och säga att de inte gillar det. De skulle klaga över att det kändes underligt. Att man jobbade för långa dagar. Att man var bortrest i veckor, månader.

”Han är en bra person”

Men i samma stund som hon hävdade att det hjälper att ha en partner i branschen kom tårarna, som fick hennes ord att stocka sig.

... Han är en mycket ... han är riktigt ... han är en bra person. Han ... fan, nu blev jag så känslomässig.

Då en av hennes hantlangare skyndade fram med en näsduk försökte hon förklara känslostormen.

– Man träffar inte många genuina personer i den här branschen. Jag känner mig så lyckligt lottad som funnit någon som synar mig och ser mig för den jag är.

”Upp och ner”

Det har rapporterats att hon och Brian Austin Green gjort slut, slagit upp förlovningen och blivit ihop igen.

I går förnekade hon inte problemen.

– Jag har varit tillsammans med Brian sedan jag var 18. Självklart har det varit upp och ner.

Skulden lägger hon på sig själv.

– Jag är mycket yngre än honom. Kanske är det därför jag är så rädd för att vara en dålig partner. Jag vill inte vara självisk. Jag vill vara en bra flickvän.

Fox tycker inte alltid att hon har lyckats.

– Då har jag tagit ett steg tillbaka och jobbat med mig själv för att kunna vara bättre för honom. Det är faktiskt så det har varit.

FAKTA

Det här är Megan Fox

Namn: Megan Denise Fox. Född: I Tennesse den 16 maj 1986. Ålder: 23. Bor: Los Angeles. Yrke: Skådespelerska. Familj: Pojkvännen Brian Austin Green, 36.

Bakgrund: Började dansa och spela teater när hon var 5 år. När hon var 13 år vann hon en talang- och modelltävling i South Carolina och började jobba som fotomodell. Filmdebuten gjorde hon mot miljardärtvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen i ”Holiday in the sun” 2001. Genombrott: ”Transformers” 2007, en film som placerade henne i en rad så kallade killtidningar. Utmärkelser: FHM utsåg henne 2008 till världens sexigaste kvinna. Aktuell: Med skräckkomedin ”Jennifer’s body”, skriven av ”Juno”-författaren Diablo Cody. Handlingen kretsar kring en besatt cheerleader som börjar ta livet av sina manliga klasskamrater.