Teri utnyttjades av mosterns man

Hatcher bara 5 när övergreppen började – nu har förövaren avlidit

NÖJE

HOLLYWOOD. Nu kan Teri Hatcher begrava sin mardröm från barndomen.

Mannen som förgrep sig på henne är död.

Richard Hayes Stone avled i fängelset.

”Jag ville inte längre låtsas som om det aldrig hänt”, sa skådespelerskan från tv-serien ”Desperate housewives”, när hon beslutade att berätta om övergreppen.

– Mardrömmen har plågat henne sedan hon var 5. Det måste vara skönt för henne att veta att han aldrig släpps igen och kan skada små flickor på samma sätt som han skadade henne, säger en av skådespelerskans släktingar i National Enquirer.

Flickan tog livet av sig

När Stone avled i fjol led han av tjocktarmscancer. Han blev 70 år och hade avtjänat sex års fängelse av en dom på 14 år.

Han fälldes för att ha förgripit sig på två flickor. En av dem blev så förstörd av övergreppet att hon begick självmord.

Hatcher, 44, hjälpte till att sätta dit honom.

– Inget annat offer ville prata. Men Teri var modig nog att träda fram och kontakta polisen. Hon berättade att Stone – exmake till hennes mammas syster – hade förgripit sig på henne från det hon var 5 till hon fyllde 7 och bodde i Sunnyvale i Kalifornien, säger uppgiftslämnaren.

Ville sluta gömma sig

2006 berättade Teri själv om beslutet att träda fram.

– Jag var helt tagen av flickans smärta. Det var dags för mig att sluta gömma mig. Jag ville inte längre låtsas som om det aldrig hänt, berättade hon i Vanity Fair.