"Människor är besatta av hur jag ser ut"

NÖJE

Victoria Beckham har tröttnat på det ständiga tjatet om hennes vikt.

– Jag äter, säger hon till pressen på Londons modevecka där hennes magra kropp senast väckte kritiska röster.

Victoria Beckham. Foto: AP

Den tunna Victoria Beckhams vikt är fortfarande ett hett samtalsämne i Hollywood. Till Londons modevecka kom hon i en axelbandslös klänning som avslöjade en smal överkropp med utstickande nyckelben, skriver NY Daily News på nätet.

– Jag mår bra, jag är lycklig och frisk. Det är oansvarigt när människor blir besatta av hur jag ser ut, svarade stjärnan reportrarna på plats.

Den förklaringen verkar inte gå hem hos den spekulerande pressen. Victoria Beckham vet att hon är en förebild för många unga tjejer och kallar anklagelserna om hennes självsvält för ”osanna”.

– Jag har en hälsosam livsstil och en massa energi att springa efter mina tre energiska pojkar och resa jorden runt i mitt jobb, säger hon till Daily Mirror.

Samtidigt driver ett nytt spel på Internet med stjärnans vikt, skriver Britain's Telegraph. ”Nosh for Posh”, där slanguttrycket nosh betyder ”käk”, går ut på att kasta maträtter på en karikatyr av den före detta Spice Girls-medlemmen. Om sushin, hamburgaren eller frukten inte kommer tillräckligt snabbt minskar den redan underviktiga figuren i vikt. Spelet har blivit en stor hit, enligt skaparen.