Nu försöker Tom rädda familjen

1 av 2
Tom Cruises besök började bra med lugna utflykter. Men efter ett par dagar blossade de gamla konflikterna upp och paret bråkade offentligt. Foto: ALL OVER PRESS
NÖJE

Det skulle bli en romantisk återförening — men Tom Cruises

visit på hustruns filminspelning urartade i storgräl.

Med ett fång röda rosor i handen och ett gosedjur till dottern Suri, 3, landade Tom Cruise, 47, på Melbournes flygplats.

Frun Katie Holmes, 30, har under sommaren arbetat med inspelningen av nya filmen ”Don’t be afraid of the dark” i Australien. Senaste gången som maken hälsade på var i början av juli.

Efter det har han tillbringat tid med sina andra barn och vännerna Beckhams hemma i Los Angeles.

Anledningen till den långa tiden isär är enligt en källa i tidningen In Touch att Tom Cruise ville ge Katie Holmes lite utrymme efter alla bråk.

–?Katie är tacksam över att Tom åkte hem och lät henne koncentrera sig på filmen, säger källan.

Gamla konflikter

Men längtan efter familjen blev för stor och Tom Cruise återvände till Melbourne tidigare än planerat. Vistelsen började bra, familjen åkte på utflykter tillsammans och gick på en fotbollsmatch ihop med Katie Holmes motspelare Guy Pearce.

Men det dröjde inte många dagar innan de gamla konflikterna blossade upp igen. Som Sofis mode tidigare berättat har Tom Cruise länge pressat Katie Holmes att skaffa ett barn till – bland annat har han fått henne att genomgå en riskfylld detox i scientologikyrkans regi för att öka hennes chanser att bli gravid. Men Katie Holmes vill satsa på sin egen karriär innan de skaffar barn igen, och det har skapat stora konflikter i relationen. Inte minst för att hon känner att Tom Cruise inte tar hennes karriär på allvar, utan hellre själv vill stå i centrum för all uppmärksamhet, uppger In Touch.

Offentligt bråk

Den tryckta stämningen mellan dem exploderade till slut i ett offentligt storbråk. Familjen var på filminspelningen när en grupp fans kom fram för att prata med Tom Cruise. Han ska enligt ett vittne ha avbrutit sin diskussion med Katie Holmes för att hälsa på fansen.

–?Han började skaka hand och skriva autografer. Några fans ringde till sina mammor och vänner och Tom stod glatt och pratade med dem på telefon. Under hela tiden stod Katie och tittade argt på honom, säger vittnet till In Touch.

Ville kolla på tecknat

När skådespelaren lämnade gruppen av fans och gick tillbaka fick Katie Holmes ett utbrott och efter en arg ordväxling stormade han ut. Katie Holmes stod kvar och log svagt mot besökarna.

Nästa dag, när skådespelerskan återvände till Crown Towers Hotel där familjen bor, kom nästa sammandrabbning.

En källa med insyn berättar för In Touch att Tom Cruise var på dåligt humör efter att ha tillbringat dagen med Suri, som varken ville äta ordentligt eller gå ut, utan bara kolla på tecknade serier. Skådespelaren skyllde det på Katie Holmes, som har tagit hand om Suri själv den senaste månaden.

–?Tom tycker att Katie skämmer bort Suri. Han är orolig för att Katie, som jobbar långa dagar, går med på alla Suris krav bara för att hon är trött, säger källan.

Stressad och olycklig

Katie Holmes blev upprörd över kritiken och när de senare åt middag på restaurang var stämningen tryckt. Hon satt med ansiktet nedåtvänt och såg stressad och olycklig ut hela middagen, berättar ett vittne för In Touch. Den ilskna diskussionen kring barn­uppfostran fortsatte också på restaurangen. Det är ovanligt att paret visar sina problem ute bland folk, men nu har de haft två offentliga bråk på två ­dagar.

–?Katie orkar inte med att Tom är så kontrollerande och hon accepterar det ­inte längre. I början av deras relation gick hon med på allt han önskade, men så är det inte nu, säger en källa till tidningen Now.