Jennifer Lopez stämmer sin ex-make

Kräver 70 miljoner i skadestånd

NÖJE

Ojani Noa planerar att göra en dokumentärfilm om sitt äktenskap med Jennifer Lopez.

Något ex-frun till varje pris vill stoppa.

Nu stämmer hon honom på nästan 70 miljoner kronor.

Foto: AP
Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez och Ojani Noa var gifta mellan 1997 och 1998. Numera är hon gift med sångaren Marc Anthony och inte alls sugen på att påminnas om det förflutna.

Noas planer på att göra en satirisk dokumentär om deras äktenskap som han kallar ”How I Married Jennifer Lopez: The J.Lo and Ojani Noa Story” har knappast fallit i god jord.

2005 skrev nämligen Noa på ett kontrakt där han lovar att inte avslöja någon som helst information om sitt korta äktenskap med Lopez. Stjärnans advokater viftar nu med det för att stoppa Noas planer på idéstadiet.

Han har dock avfärdat hoten genom att säga att filmen kommer vara ”100 procent parodi” och att han därför inte bryter avtalet.

När Lopez hörde att videomaterial från parets smekmånad ska vara med i filmen valde hon att lämna in en stämningsansökan till domstolen i Los Angeles på fredagen. Hon hävdar att avtalet brutits och kräver att domstolen förbjuder Noa från att lämna ut något som helst bildmaterial på henne. Hon kräver nära 70 miljoner kronor i skadestånd.