Agnes och Vincent är ett kärlekspar

Nya uppgifter till Klick! "De såg väldigt mysiga och kära ut"

1 av 5
Agnes blick glittrade mer än en byxdress i guld när hon språkade med Vincent Pontare under Musikförläggarnas prisgala.
NÖJE

Det går bra nu för sångerskan Agnes Carlsson, 21.

Karriärkurvan går spikrakt uppåt och framgångarna staplas på varandra – speciellt i USA, där hon nyligen gjort en bejublad promotionturné.

Även på den privata stigen verkar det växa rosor.

Enligt uppgifter till Klick! blomstrar Agnes förhållande med artisten och låtskrivaren Vincent Pontare, 29, som även ligger bakom hennes hit ”I believe”.

Redan tidigt i somras kom de första signalerna på att det var något hett i görningen. I takt med den stigande värmen började det tisslas och tasslas både här och där i den nyfikna Sverigemyllan.

– Jag såg Agnes och Vincent på stan tillsammans. Först blev jag förvånad för jag visste inte att Agnes hade en pojkvän, men de såg väldigt mysiga och kära ut, mer än vänner, berättade ett ögonvittne för Klick! redan i juli.

Bara ett par veckor senare hörde en annan läsare i Stockholm av sig till Klick! med uppgifter om det nya ”hemliga” paret.

– Jag såg dem gosa ihop.

Initierade ögonvittnen har under hösten rapporterat att paret vistats tillsammans i New York.

– Där vet alla att de är ett par, säger en anonym källa i skivbranschen.

I fredags var de dock på hemmaplan och gästade Musikförläggarnas prisgala. De ställde inte upp på gemensam bild men fastnade ändå i blixtarnas ljus där de stod sida vid sida.

Klick! har utan framgång sökt både Vincent och Agnes för en kommentar.