Susan Boyle mobbad och slagen med bälte

Nu berättar hon om sin tuffa barndom

NÖJE

Susan Boyle gjorde succé i ”Britain's got talent”.

Snart kommer 48-åringens debutplatta ut i skivhandeln.

Nu berättar sångerskan om sin hårda barndom – fylld av mobbing och misshandel.

Foto: ALL OVER PRESS
Askungesaga Susan Boyle.

Boyle avslöjar för brittiska Daily Mirror att hon blev agad med bälte av sina lärare varje dag. Orsaken var hennes inlärningssvårigheter.

– Det tar bara lite längre tid för mig att förstå saker än för andra människor. Så man kommer efter i ett system som bara vill skynda på, säger hon.

Hennes problem ledde också till att hon retades och mobbades av sina skolkamrater.

Boyle beskriver succén i den brittiska talangtävlingen som en enda stor "dröm".

– Jag kom till Los Angeles och det var stora folkmassor som väntade på mig på flygplatsen. Det var verkligen speciellt. Inget en kvinna som jag är van vid! Hotellet jag bodde på brukade tydligen Frank Sinatra ta med sina kvinnor till! Och jag doppade tårna i samma pool som Grace Kelly varit i. Det här är en värld jag aldrig hade sett förut och som jag aldrig drömde om att jag skulle få se.

Låg på sjukhus

Det nya livet blev dock chockartat. Efter att ha slagits ut i finalen av "Britain's got talent” var hon så utmattad att hon tvingades läggas in på en klinik i London.

– Jag hade inte sovit ordentligt på en vecka och jag visste inte vad som var fel på mig. Jag var inlagd i tre dagar och jag har aldrig känt mig så trött.

Boyle säger att hon känner sig bättre rustad nu att klara av uppmärksamheten som följer med släppet av hennes debut-skiva ”I Dreamed a Dream” som kommer ut på måndag. Den är redan en av de mest förbeställda skivorna genom tiderna.