Rihanna: Pappa vände mig ryggen

NÖJE

Rihanna talar nu ut om sprickan mellan henne och pappan Ronald Fenty. Sångerskan berättar att hon har gett upp försöken att kontakta honom.

– Jag har försökt försonas med honom länge, säger Rihanna.

Foto: AP
Rihanna talar ut om sprickan mellan henne och pappan.

Rihanna, 21, som hade ett bråk med sin pappa när hon upptäckte att han var full innan ett av hennes uppträdanden har inte pratat med pappan på över ett år. Hon säger att pappan skämde ut henne när hon var ute på turné.

– Han var respektlös mot några personer på bussen och det tyckte jag inte om så jag lät honom åka tillbaka hem. Jag trodde inte att det skulle leda till att vi inte pratade med varandra. Jag kontaktade honom flera gånger efter det, men fick inget svar.

”Har försökt nå honom”

Rihanna tillbakavisar nu uppgifter om att pappan skulle ha försökt försonas med henne.

– Det låter mycket märkligt, då det är jag som länge har försökt försonas med honom. Jag har inte hört av min pappa på över ett år. Jag försökte nå honom. Jag har gjort min del, nu är det upp till honom, säger Rihanna i Ryan Seacrests radioprogram på amerikanska Kiis FM, enligt Dailymail.co.uk.

Sångerskan sade också att pappan gjort henne upprörd igen tidigare i år, då han gav intervjuer efter att hon misshandlats av dåvarande pojkvännen Chris Brown.

– Han vände mig ryggen och gick till media. Han fick betalt för att prata om saker, alla dessa intervjuer han gjorde efter situationen i februari. Jag hade inte pratat med honom och han talade som om vi hade gjort det. Jag blev besviken, säger Rihanna i radioprogrammet.

ARTIKELN HANDLAR OM