Ron Livingston: Wikipedia, jag är inte homosexuell

NÖJE

”Office Space”-stjärnan Ron Livingston har tröttnat på att någon ständigt ändrar informationen på hans Wikipediasida och påstår att han är homosexuell.

Skådespelaren har nu lämnat in en stämningsansökan för att få stopp på ryktena.

Foto: AP
Livingston.

Ron Livingston, som tidigare i år gifte sig med en kvinna, menar att en mystisk internetskurk har börjat ändra hans sida på Wikipedia. Denna någon ändrar uppgifterna och påstår att han är gift med en man som heter Lee Dennison. Detta påstående är enligt Livingston helt falskt och dessutom illvilligt, skriver TMZ.com.

Enligt stämningsansökan som i går lämnades in till en domstol i Los Angeles började någon ändra hans Wikipediasida i maj. Varje gång Rons talespersoner har tagit bort den falska informationen har den mystiske personen ändrat tillbaka uppgifterna ”nästan omedelbart”, skriver TMZ.com.

Dessutom tror Ron Livingston att personen även har skapat falska profiler på Facebook för honom själv och för Lee Dennison. På båda dessa profiler anges att de är ”i ett förhållande” med varandra.

Stämningsansökan som Livingston lämnat in gäller förtal, inkräktande i privatlivet och användandet av hans namn utan tillstånd.