Robinson-Angelica och Simon blev kära på ön

Angelica Höglund: "Det var inte bara jag som blev förälskad"

Foto: Magnus Sandberg, Fredrik Streiffert
— Jag tycker väldigt mycket om henne. Jag är svag för tjejer med långt hår och så är hon charmig och har attityd, säger Simon Stålros.
NÖJE

Varken svett, hunger eller pojkvän släckte gnistan mellan Robinson-deltagarna Angelica Höglund, 19, och Simon Stålros, 23. Angelica, som hade pojkvän när hon åkte iväg till Karibien blev snabbt intresserad av lastbilschauffören och modellen Simon. Och det var ömsesidigt.

Lastbilschaffisen Simon bjussar på en randig torso.

– Det var jag som riggade men det var inte bara jag som blev förälskad. Det var inte direkt svårt att få känslor på ön, det var lättare än vanligt, säger hon till Klick!

Förutom Simons yttre var det hans snälla, omtänksamma och roliga sidor som fick Angelica på fall.

– Han visade tydligt att han var intresserad med kroppskontakt och komplimanger.

Men när Robinson-inspelningarna var över och Angelica landade i den svenska verkligheten hittade hon tillbaka till sin pojkvän.

– Ja, vi är tillsammans igen. Men jag har väl inte varit den bästa flickvännen, säger hon.

Nyligen flyttade hon från hemstaden Lund till Stockholm och är nu tillfälligt inneboende hos en annan Robinson-deltagare, Annika Holtz, 28. Hon träffar Simon regelbundet men har svårt att hitta rätt ord för att beskriva deras relation.

Är ni kära?

– Det är komplicerat, säger Angelica.

Simon bekräftar de varma känslorna men vill inte kasta sig in i något.

– Vi fattade tycke för varandra men jag vet att hon har kille och förväntar mig ingenting. ­Skulle hon göra slut med sin pojkvän skulle jag gärna börja dejta henne.

Har det hänt något mellan er?

– Det får jag inte kommentera, säger han.

FAKTA

Det här är Angelica

Namn: Angelica Höglund. Ålder: 19. Bor: Stockholm. Familj: Mamma, pappa, storebror och lillasyster. Aktuell: En av deltagarna i ”Robinson Karibien” på TV4.

Det här är Simon

Namn: Simon Stålros. Ålder: 23. Bor: Uddevalla. Familj: En dotter. Aktuell: En av deltagarna i ”Robinson Karibien” på TV4.

Hanna Jakobson

ARTIKELN HANDLAR OM