– Law och Miller flyttar ihop igen

Återförenade efter tre år

1 av 3
Jude Law och Sienna Miller jagar bostad. Paret, som bröt upp efter en otrohetsskandal för tre år sedan, har nyligen setts tillsammans vid Jude Laws New York-våning.
NÖJE

LONDON. Sienna Miller har förlåtit Jude Laws otrohet.

Tre år efter uppbrottet letar de nu lägenhet tillsammans.

Jude Law och Sienna Miller är inte bara ett par igen, nu letar de även efter en ny gemensam bostad.

Nyligen sågs paret lämna Laws lägenhet i New York tillsammans. Enligt brittiska veckotidningen OK! Magazine planerar de för samboliv och söker efter en ny lägenhet i London.

– De har berättat för sin personal att de är kära. Till våren ska de flytta tillbaka till London, där de ska bo tillsammans som ett par, säger en källa till OK! Magazine.

I november 2006 bröt paret sin förlovning efter att Jude Law erkänt en affär med familjens barnflicka. I höstas blev Law åter far när modellen Samantha Burke födde dottern Sophia efter en kort romans med skådespelaren. Men det tycks inte hindra Sienna Miller från att ta Sherlock Holmes-skådespelaren tillbaka.

Men på måndagens presskonferens för den nya storfilmen vill Jude Law inte prata om återföreningen. I stället skämtar han bort frågorna.

– Om jag är kär? Just nu är jag bara kär i personen till vänster om mig, säger han och nickar åt motspelaren Robert Downey Jr.