Så ska Lohan få igång sin karriär igen

Lindsay poserar halvnaken – och festar med Leo DiCaprio

1 av 2
Det ryktas om att Lindsay och singeln Leo har något ihop.
NÖJE

LONDON. Lindsay Lohan vill desperat få igång karriären igen.

Nu poserar hon avklädd på utmanande bilder.

Hon har skött sig väl efter den senaste domen för rattfylla. Men nu vill Lindsay Lohan få fart på karriären också. Efter att ha avslutat inspelningen av en BBC-dokumentär om trafficking gick hon in i studion för att posera för en uppsättning minst sagt heta bilder, skriver News of the World i dag.

I fisknät och en svart väst poserade hon med en cigarett i handen. Själv och tillsammans med en lika halvnaken manlig modell.

Fick beröm

Karriären har haltat efter ett flertal skandaler med droger och alkohol. Men i veckan fick Lohan beröm av domaren för att hon följer alkoholutbildningsplanen hon dömdes till efter den senaste rattfylledomen. Firade gjorde hon på en nattklubb tillsammans med Hollywood-stjärnan Leonardo DiCaprio, skriver Daily Mail.

Romansrykten

DiCaprio är singel sen en tid tillbaka och nu spekulerar flera Hollywood-sajter om det kan vara någonting på gång mellan Lindsay och Leo.

Officiellt är Lohan fortfarande tillsammans med kändis-dj:n Samatha Ronson, men Ronson är för tillfället i Rio de Janeiro på jobb och kunde inte fira tillsammans med flickvännen.