Bondbröllop – inget för Thilde

Paret väntar med bröllop: "Det är inte så viktigt för mig"

1 av 2
Foto: Daniel Ohlsson
NÖJE

Efter en oändligt lång sommar av smusslande får de äntligen visa sin kärlek öppet. Det definitiva valet var knappast svårt för Thilde Höök, 26, i sluttampen av ”Bonde söker fru”. Stefan Blomquist, 28, lyckades fånga hennes hjärta redan vid deras första blyga samtal i hagen.

– Ända sedan dess har jag vetat att känslorna är ömsesidiga. Det är nog därför jag har tillåtit mig själv att bli så här hejdlöst kär, säger Thilde till Klick!

Sambos fem månader

Stefan stannade kvar på den idylliska gården i Månkarbo när kamerorna hade slocknat – och nu har paret levt som sambos i fem månader.

– Det kanske är kort tid, men jag har kommit längre i den här relationen än i någon annan, säger Thilde.

Ett bondbröllop bland pållarna verkar vi dessvärre få klara oss utan. Thilde har fullt upp med sitt företag, och det är ett arbete som måste planeras långsiktigt. Därför hör varken ringbyten eller bebisar till parets närmsta framtidsplaner.

"Inte viktigt"

– Vi har inte tänkt så mycket på bröllop, att gifta sig är inte ens speciellt viktigt för mig rent traditionellt. Det känns mest som en kul anledning till att ha fest, säger hon.

I stället präglas parets framtid av hästskötsel och renoveringar. Stefan, som jobbar i Gävle om dagarna, fixar gärna på gården varje ledig stund.

– Han har ett så jäkla stort driv! Jag har alltid trott att jag har varit driven, men jag drar ju inte på mig blåbyxorna åtta på kvällen för att gå ut och greja med något. Det gör han, säger Thilde och skrattar.

Frida Hübenette Högberg