Sheen lockar med sju miljoner

– om han slipper fängelse

1 av 2 | Foto: Foto: AP
Charlie Sheen och Brooke Mueller.
NÖJE

En miljon dollar extra i äktenskapsförordet.

Det är Brooke Muellers belöning om Charlie Sheen klarar sig från fängelse, uppger radaronline.com.

Och årets Hollywoodsoppa är ett faktum.

Nu har uppgifterna om att Brooke Mueller, 32, vill försonas med maken Charlie Sheen, 44, fått sin förklaring.

Enligt källor till sajten radaronline.com ska ”2 och 1/2-män”-stjärnan sockra parets äkteskapsförord, som nu inte ska vara till Muellers fördel, med motsvarande över sju miljoner kronor– om Sheen inte hamnar i fängelse efter den påstådda knivattacken under julhelgen.

Det paradoxala är att för att få del av pengarna måste Mueller ansöka om skilsmässa.

Riskerar straff

Sheen ska ha hotat med att hon inte skulle få ett öre om han tvingas skaka galler. Å andra sidan riskerar Mueller att straffas för att ha lämnat falska uppgifter till polisen om hon helt tar tillbaka det hon tidigare sagt.

Mueller, som tagit tillbaka delar av sin berättelse, har nu anlitat OJ Simpsons advokat Yale Galanter för att minimera skadorna.

Nu tillbakavisar Galanter att Mueller ska ändrat sin historia helt och hållet.

– Hon reducerade sin historia precis som många hustrur gör i en liknande situation när de inser att deras män riskerar att hamna i fängelse, säger Yale Galanter till TMZ.com.

”2 och 1/2 män”-stjärnan åkte in i häktet under julhelgen efter bråket med den påstådda knivattacken och det har ryktats om ett en skilsmässa är nära.

Vill träffas

Nu säger Yale Galanter att Brooke Mueller vill få det utfärdade besöksförbudet hävt så att hon och Charlie Sheen, 44, kan träffas igen – och försöka rädda äktenskapet.

– Så att de kan jobba på att lösa konflikterna i äktenskapet. De älskar varandra väldigt mycket. Det som hände under julen var bara att de hade en dålig kväll.

Detta har hänt

På juldagen greps skådespelaren Charlie Sheen misstänkt för hustrumisshandel. Han ska ha ­tagit strypgrep och knivhotat sin fru sedan två år – Brooke ­Mueller. Sheen fick tillbringa delar av helgen i häktet, men släpptes mot borgen. Enligt uppgift ska Mueller ha haft 1,3 promille alko­hol i blodet och Sheen 0,4 promille när polisen kom.

I förhör ändrade Mueller sedan sin berättelse flera gånger tills hon till sist slutade att samarbeta med polisen.

Rykten om att paret var på väg att skiljas fick Sheens manager att gå ut och dementera uppgifterna.

Men nu har det uppdagats att Mueller kontaktat skilsmässoadvokater för veckor sedan – och att det skulle vara det som utlöste Sheens ilska.