Sheen skyller på spriten

NÖJE

Karriären har kantats av sprit och skandaler.

Nu verkar historien upprepa sig för Charlie Sheen, 44.

”2 och 1/2 män”-stjärnan skyller på alkoholen efter den påstådda knivattacken mot hustrun Brooke Mueller, 32.

Foto: Foto: AP
Charlie Sheen och Brooke Mueller.

Hollywoodstjärnan ska ha berättat för vänner att han inte mår bra efter bråket på juldagen och att han vet att det inte skulle inträffat om han inte hade druckit.

– Charlie mår hemskt dåligt. Han har svikit sig själv genom att ha druckit. Och så vill han träffa sina barn, säger en vän till BANG Showbiz.

Trots den påstådda attacken ska nu enligt uppgifter paret försöka med äktenskapsrådgivning. Allt för att rädda deras 19 månader långa äktenskap och för tvillingarnas, Bob och Max, nio månader, skull.

– Charlie har två små pojkar och han vill inte skiljas igen, berättar vännen.

Charlie Sheen har varit gift två gånger tidigare, först med fotomodellen Donna Peele och sedan med skådespelerskan Denise Richards.

Detta har hänt

På juldagen greps skådespelaren Charlie Sheen misstänkt för hustrumisshandel. Han ska ha ­tagit strypgrep och knivhotat sin fru sedan två år – Brooke ­Mueller. Sheen fick tillbringa delar av helgen i häktet, men släpptes mot borgen. Enligt uppgift ska Mueller ha haft 1,3 promille alko­hol i blodet och Sheen 0,4 promille när polisen kom.

I förhör ändrade Mueller sedan sin berättelse flera gånger tills hon till sist slutade att samarbeta med polisen.

Rykten om att paret var på väg att skiljas fick Sheens manager att gå ut och dementera uppgifterna.

Men nu har det uppdagats att Mueller kontaktat skilsmässoadvokater för veckor sedan – och att det skulle vara det som utlöste Sheens ilska.