”Att bli fet var det bästa i hela världen”

NÖJE

Kirstie Alley kämpar nu för fullt med att gå ner i vikt i sin realityshow ”Big life”.

Men hon medger att hon hade kul medan hon gick upp i vikt.

Foto: ap
Kirstie Alley Skådespelerskan Kirstie Alley är även hon en trogen anhängare till scientologkyrkan. När hon först anslöt sig till rörelsen led hon av kokainmissbruk och började gå på Narconon-möten, ett scientologi-anslutet drogavvänjningsprogram. "Jag vill att alla i hela universum ska uppleva det här" sa Alley i en intervju om sin tro under 2007.

Resor till Italien för pasta och tryffel utgjorde förut en stor glädjefaktor i Kirstie Alleys liv, i majnumret av tidningen Ladies' Home Journal berättar den 59-åriga skådespelaren att hon aldrig haft så kul som då.

– Att bli fet var det bästa i hela världen. Vi brukade åka till Italien och äta pasta, tryffel och desserter för att sedan planera nästa fantastiska måltid. Jag har aldrig haft så kul, säger Alley till tidningen, enligt Usmagazine.com.

Men skådespelaren blev förfärad då hon upptäckte att hon vägde 104 kilo, särskilt efter att hos Oprah Winfrey 2006 ha berättat hur hon gått ner 34 kilo.

– Det var galet. Jag äcklas av mig själv, jag svek mig själv och vad värre är så svek jag andra. Folk såg upp till mig för att ha gått ner så mycket.

Alley medger att hon förnekade sin viktökning men säger att scientologin hjälpte henne att börja gå ner i vikt igen.

– Scientologin hjälper dig att att bli av med ditt vansinne. En viktig del är att säga: Du är har kontrollen över ditt eget liv. Du är ansvarig för det tillstånd du befinner dig i. Jag har varit oansvarig många, måga, många gånger och det har resulterat i att jag blivit tjock, säger Kirstie Alley enligt Usmagazine.com.