Demi: Jag var extremt besatt av min kropp

NÖJE

Den allt som oftast strålande vackra Demi Moore är i dag nöjd med hur hon ser ut. Men skådespelaren har erkänt att hon inte alltid varit till freds med sitt utseende och att hon länge kämpat med sin egen kroppsuppfattning.

– Jag var extremt besatt av min kropp.

Foto: AP
Tillsammans med maken.

Demi Moore, 47, har en 25 år lång karriär som skådespelare och är gift med snygge skådiskollegan Ashton Kutcher, 32. Men allt har inte alltid varit guld och gröna skogar för stjärnan. I en intervju med tidningen Elle berättar Moore att hon förut var besatt av sin kropp och mätte sitt eget värde med hur hon såg ut.

– Jag var extremt besatt av min kropp. Jag gjorde den till ett mått på mitt eget värde, säger stjärnan enligt The Sun.

Moore har medgett att hon tidigare gjort skönhetsoperationer, men har förnekat några ingrepp i ansiktet, skriver Showbiz.sky.com.

Försökte kontrollera sin kropp

Hon berättar också för Elle att det var först när hon slutade att försöka kontrollera sin kropp som hon insåg att den, trots allt, var helt okej.

– Jag försökte ta kontroll över den, vilket jag gjorde, jag förändrade den flera gånger. Men det gav mig ingen långvarig lycka. Det ironiska är att när jag gav upp försöken att försöka kontrollera min kropp blev det faktiskt den kropp jag alltid velat ha.

Vill ha barn med Kutcher

Förutom att berätta om sina tidigare kroppsnojjor antydde Demi Moore även att hon och maken snart kan ha ett barn på väg.

– Vi pratar om det och det är något vi skulle vilja. Han (Ashton Kutcher) är en fantastisk pappa för mina döttrar, så om det skulle bli så för oss i framtiden skulle det bli ytterligare en otrolig del av vår resa tillsammans, säger Moore till tidningen enligt Showbiz.sky.com.

ARTIKELN HANDLAR OM