Gaga uppmanar sina fans att inte ha sex

NÖJE

Lady Gaga är känd för sina kontroversiella utstyrslar och vågade låtar. Men själv lever hon i celibat och uppmanar nu sina fans att inte heller ha sex.

– Jag kan inte fatta att jag säger det här – ha inte sex.

Foto: ap
Gaga.

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 24, berättar i en intervju med brittiska Daily Mail att hon lever i celibat och uppmanar även sina fans att inte ha sex.

– Jag kan inte fatta att jag säger det här – ha inte sex. Jag är singel just nu och jag har valt att vara singel eftersom jag inte har tid att träffa någon. Så det är okej att inte ha sex. Jag lever i celibat, det är okej, säger Lady Gaga.

Att leva i celibat är något hon vill ”fira” med sina fans.

– Det är okej att vara vem än du vill vara. Du behöver inte ha sex för att vara nöjd med dig själv, och är du inte redo, gör det inte. (Om du är redo så delas det ut gratis kondomer efter mina konserter), säger sångerskan.

”Inte coolt att ha sex”

Budskapet hon vill förmedla till sina fans är att vara sann mot sig själv.

– Jag kommer ihåg de coola tjejerna när jag växte upp, alla började ha sex. Men det är inte så coolt längre att ha sex hela tiden. Det är coolare att vara stark och självständig, säger Gaga, till tidningen.

Hon tillägger också att hon är stolt över att vara en förebild.

– När du befinner dig i allmänhetens blickfång är du en förebild, vare sig du vill det eller ej. Jag vill vara det. Jag är inte en av de där självcentrerade artisterna som inte bryr sig om sina fans. Det handlar inte bara om musik, säger Lady Gaga, som menar att hon har ett ansvar gentemot sina fans.

ARTIKELN HANDLAR OM