”Charlie Sheen var otrogen”

Och maskerade sig i lösmustasch

1 av 2
Charlie Sheen.
NÖJE

Charlie Sheen har hamnat i ytterligare blåsväder efter att rykten om otrohet kommit upp till ytan.

Han påstås nämligen ha träffat en kvinna, som sägs vara både prostituerad och underklädesmodell bakom fruns rygg – utklädd till Tom Selleck.

Charlie Sheen, 44, misstänks ha misshandlat sin fru Brooke Mueller på juldagen förra året och hans vara eller inte vara i komediserien ”2 1/2 män” har blivit en följetong i sig. Och här kommer ytterligare bränsle till skvallerkarusellen.

Träffade henne i hemmet

Nyligen lade han in sig på ett behandlingshem mot sitt missbruk och säger sig vara en förändrad man, som jobbar hårt på att lappa ihop sitt äktenskap. Men plötsligt dyker flera rykten om en otrohetsaffär upp. RadarOnline skriver att Sheen träffat en prostituerad kvinna flera gånger – bland annat i han och frun Brookes gemensamma sängkammare. Samtidigt uppger In Touch att kvinnan är underklädesmodell.

Lösmustasch och solglasögon

Han sägs dessutom ha träffat kvinnan hemma hos sina vänner. Vid vad som påstås vara ett sådant möte sågs han på väg dit, utklädd i lösmustasch, solglasögon och en cigg i mungipan, skriver In Touch som satte bilden på sitt omslag med rubriken ”Den dummaste utklädnaden någonsin”.

Men Sheen förnekar anklagelserna genom en talesman.

– Kvinnan är syster till en av Sheens rehabkamrater och han träffade henne i samband med 12-stegsprogrammet. Mustaschen var ett glimten i ögat-skämt riktat till fotograferna som förföljde honom, säger han i uttalandet, skriver RadarOnline.