”Heidi Montag blev sextrakasserad”

Foto: ALL OVER PRESS
Heidi Montag njuter av solskenet som värdinna för ett poolområde i Las Vegas.
NÖJE

Heidi Montag tänker stämma ”The Hills”-skaparen Adam DiVello för sexuella trakasserier.

– Han grabbade tag i hennes rumpa, säger en källa.

– Absurda anklagelser, säger MTV.

Det fortsätter storma kring MTV:s skandalomsusade ”reality”-serie ”The Hills”.

Enligt amerikanska Life & Style har seriens skapare och producent Adam DiVello svårt att hålla fingrarna i styr. Under en fotografering nyligen ska han ha tafsat på Heidi Montag, påstår en person med kännedom som tidningen citerar.

– Adam smög upp bakom henne och höll fast henne runt magen med ena armen och grabbade tag i hennes rumpa med den andra. Men Heidi hade med sig sex livvakter som tog bort hans hand och drog bort honom därifrån, uppger källan.

Life & Style skriver också att DiVello knappt varit närvarande under inspelningen av serien förrän han plötsligt dykt upp efter att Montag operarat brösten och då blivit närgången flera gånger.

Källan påstår att Montag velat lösa konflikten internt, men inte fått någon annan respons än att hon förbjudits att ta med sig sina livvakter på inspelningen.

MTV förnekar anklagelserna å det bestämdaste och skriver i ett uttalande att uppgifterna är avsurda och att DiVello aldrig uppträtt annat än respektfullt och passande.

Samtidigt säger både Montags kollega Lo Bosworth och den tidigare deltagaren Lauren Conrad att de aldrig sett eller hört talas om något olämligt på inspelningarna.