”Valerie” väntar barn

”Beverly Hills”-stjärnan är gravid

Foto: ALL OVER PRESS
Tiffany Amber-Thiessen.
NÖJE

Tiffani Thiessen väntar sitt första barn tillsammans med maken Brady Smith.

Nedkomsten är beräknad till maj månad, men någon större oro inför att bli mamma för första gången finns inte hos ”Valerie”.

– Jag är en avslappnad person och inte så orolig av mig.

Tiffani Thiessen, kanske mest känd som ”Valerie” i 90-talssuccén ”Beverly Hills 90210”, väntar sitt och maken Brady Smiths första barn.

I en intervju med Pregnancy magazine berättar hon om graviditeten och förväntningarna inför att bli mamma för första gången. Och någon större oro finns inte hos skådespelerskan.

– Jag är en person som har lätt för att improvisera. Min man är lite mer orolig av sig, så det bli intressant att se hur han hanterar faderskapet. Men en av anledningarna till att jag gifte mig med honom var att jag visste att han skulle ha bra hand med barn, säger Tiffani Thiessen enligt UsMagazine.com.

Vill använda självhypnos

För att behålla lugnet under förlossningen planerar Thiessen att använda sig av självhypnos.

– Jag är väldigt förväntansfull. Det är min plan, men både jag och min man är öppna för på vilket sätt barnet än kommer att komma ut. ”Ta i trä” för att allt går bra. Jag är inte den som dömer någon för vilket sätt de väljer att genomföra förlossningen. Det är individuellt och alla är olika.

Thiessen berättar också att hon hoppas att barnet ska få en del av hennes makes konstnärliga egenskaper. Hon skulle även önska att hennes egen avslappnade inställning till livet går i generna.

– Min man är en konstnär och han är så begåvad. Jag hoppas att det förs vidare till vårt barn. Jag hoppas också att barnet får lite av min avslappnade personlighet. Jag tror att det skulle hjälpa oss som föräldrar om barnet inte är allt för osäker av sig utan bara älskar livet, säger skådespelerskan enligt UsMagazine.com.