Pappan tog polis till Lindsays Lohans hem

Foto: All over press, AP
Familjefejd Michael Lohan tog med sig polis till Lindsay Lohans hem.
NÖJE

I går briserade ordkriget mellan Lindsay Lohan och hennes pappa Michael.

Tillsammans med polis trängde han sig in i stjärnans bostad.

– Jag behöver ett besöksförbud! Han är galen!, skrev Lindsay Lohan på sin twitter direkt efter händelsen.

Bråket mellan den berömda dottern och hennes pappa har pågått länge. Medan Michael Lohan, 49, har gått ut i media och pratat om sin dotters missbruk har Lindsay Lohans, 23, sagt att han bara är ute efter uppmärksamhet.

I går tog det hela en dramatisk vändning när Michael Lohan plötsligt dök upp utanför sin dotters dörr – tillsammans med fyra poliser. Enligt honom var det för att se efter den yngre dottern Ali Lohan, 16, som han misstänker far illa i sin systers sällskap.

– För min och min systers säkerhet måste jag göra det här offentligt. Min ”ex-pappa” gick just in i min lägenhet som djävulens advokat, med poliser, skrev stjärnan på sin Twitter direkt efter händelsen.

Rädd för sin säkerhet

Lindsay Lohan fortsätter att berätta om sin relation till pappan. Enligt henne kidnappade han henne under en domstolsförhandling när hon var fyra år, och har sedan dess har förstört hennes, systerns och hennes mamma liv.

– När ska det ta slut? Det har pågått hela mitt liv. Har han inte orsakat tillräckligt med smärta, skriver hon.

Stjärnan säger att hon är rädd för sin egen säkerhet och att polisen inte hade någon rätt att bryta sig in i hennes hem. Hon misstror till och med att det skulle vara riktiga poliser.

– Jag behöver ett besöksförbud! Min syster och min vän med. Han är galen!, skriver hon.

Systern Ali Lohan behövde enligt sajten TMZ inte följa med poliserna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!