Fruarna som vinner VM – på läktarna

1 av 7 | Foto: Eamonn/James Clarke/allaction
Coleen Rooney, 24 Gift med Wayne Rooney och Wag-drottning. Bara Victoria Beckham hade kunnat ge henne en kamp, men nu är ju David skadad. Träffade Wayne i skolan i Liverpool och har gått från mjukisbyxor till haute couture. Jobbar som programledare och kolumnist och har en egen förmögenhet på 95 miljoner kronor. Skandaler: Jo då, Wayne har ju kopplats ihop med en dubbelt så gammal prostituerad kvinna som gick under smeknamnet ”Den gamla smiskerskan”. VM: Flyger ner om England når semifinal.
NÖJE

LONDON. Beckham kommer inte – så nu är Rooney största dragplåstret i Sydafrika.

Och då pratar vi inte om David och Wayne.

För många är Wag-VM på läktarna mer intressant än vad som händer på planen.

De engelska fotbollsfruarna är nästan lika kända som sina makar.

De kallas Wags – Wives and girlfriends – och förbundskapten Fabio Capello gör allt för att hålla dem borta från spelarna under VM.

Det brittiska fotbollsförbundet har varit stenhårt. Man hjälper varken till med resor, boende, bokningar, eller transporter och säkerhet i Sydafrika för fotbollsfruarna.

De som ändå är på plats får bara träffa sina respektive en gång i veckan, då råder sex- och övernattningsförbud, skriver Daily Star.

Det räcker inte att vara tillsammans med en fotbollsspelare för att bli en Wag. Det krävs ett sug efter lyx, dyra märkeskläder och ett visst mått av skandaler också.

Torbjörn Ek

Källa : Daily Mail, Wikipedia, Nationalencyklopedin