Förnekar romans men ses nästan varje helg

Därför smyger Malin och Stefan med sin kärlek

1 av 3 | Foto: Lotte Fernvall
Malin och Stefan har en sprakande kemi.
NÖJE

Rena jobbkompisar – eller ett nyförälskat par?

Stefan Sauk och Malin Johansson hävdar det förstnämnda. Men. Källor som Klick! har talat med vittnar om det senare.

Dansparet hade folkets fulla stöd och lyckades kamma hem en femteplats under årets säsong av ”Let’s dance”. De har kämpat, skrattat och gråtit tillsammans under resans gång. Både i direktsändning och bakom kulisserna. Skådespelaren Stefan Sauk, 55, och hans danspartner Malin Johansson, 23, fick en nära relation till varandra under tävlingen – och pratade gärna om kemin som sprakade mellan dem. Ofta deras stora fördel mot konkurrenterna.

Nu har det snart gått tre månader sedan tv-succén avgjordes. Men bandet mellan Stefan och Malin har inte kapats för det. Tvärtom.

”Åker till Stockholm nästan varje helg”

Strax efter att duon åkte ut ur tävlingen flög de till Los Angeles tillsammans för en semester på tu man hand. Och sedan dess har de enligt uppgift spenderat allt mer tid tillsammans – jobbrelaterat och privat. Flera av varandra oberoende källor kan berätta för Klick! att Malin, som bor i Göteborg, nu åker till Stockholm nästan varje helg för att hälsa på Stefan. Enligt uppgifter ägnar de tiden åt att njuta av varandras sällskap, besöka mysiga restauranger och gästa privata fester som en självklar enhet.

– Malin vet inte själv om de är ett par eller inte. Hon säger att de inte har satt någon etikett på sin relation, säger en person med insyn i parets relation till Klick!

Romansryktena florerade kring dem redan i början av året. Malin Johansson och Stefan Sauk kunde inte hålla händerna ifrån varandra under tävlingen. De möttes i blöta kyssar, knöt diskreta fingerflätor bakom ryggen på fotograferna och öste superlativ över varandra. I början av mars var omgivningen överens: årets ”Let’s dance”-förälskelse höll på att blomma ut.

– De ser absolut kära ut. Annars är de väldigt duktiga skådisar båda två, sa Marie-Louise Zeisig, expert på kroppsspråk, till Klick!

Avfärdar påståenden om romans

Malin och Stefan själva var snabba med att förneka alla romansrykten. I dag bekräftar den forna dansduon att de fortfarande träffas. Men bara som kollegor och vänner. Båda säger sig vara trötta på att förklara vilken relation de har till varandra.

– Det är tråkigt att man inte kan få vara vänner utan att folk ska missförstå. Vi umgås som vänner och vi tänker fortsätta att göra det, säger Malin Johansson till Klick!

– I och med att vi jobbar ihop kan vi gå ut och äta middag då och då. Vi var ju till och med i Los Angeles tillsammans. Det är klart att vi är nära när vi reser ihop.

Brukar ni prata om romansryktena när ni ses?

– Nej. Det är bara att strunta i dem. Vi kunde skratta åt det ibland, men nu börjar man bara bli trött, säger Malin.

Även Stefan Sauk avfärdar alla påståenden om en kärleksrelation. Han berättar att han och Malin har danstränat en helg i Stockholm inför en uppvisning i Göteborg. De har käkat lunch ihop vid ett annat tillfälle och förra helgen besökte de ett evenemang tillsammans.

– Hon var ändå i Stockholm och jag frågade om hon ville följa med. Sådant här gör jag med alla mina vänner. Det är inga förändringar sedan sist. Vi är inget par, säger han till Klick!

Samtidigt har personer i deras närhet fått helt andra vibbar.

– När man träffar dem känns det som att de är ett par, men de fortsätter säga att de bara är vänner, säger en källa till Klick!

Diskussion om åldersskillnaden

På nätet pågår en vild diskussion om skillnaden i ålder mellan Stefan Sauk och Malin Johansson. Men enligt uppgifter till Klick! har spannet på 31 år aldrig varit ett problem för Malin.

– Hon tycker själv att hon är väldigt mogen för sin ålder och hon tycker att han känns mycket yngre än vad han är, säger en källa.

Stefan Sauk har också lagt märke till aktiviteten på internet. Han menar att det inte borde finnas någon anledning att alls debattera åldersskillnaden – eftersom han och Malin inte har någon kärleksrelation.

– Den dagen det blir något sådant kan man börja diskutera det, säger skådespelaren till Klick!

FAKTA

Därför smyger de med sin kärlek

Åldersskillnaden.

Malin och Stefan befinner sig på helt olika stadier i livet. Stefan är 55 år och har således 10 år kvar till pensionsåldern. Han har en 17-årig dotter från ett tidigare förhållande. Stefan sa nyligen till Aftonbladet – om att vara singel: ”Jag är så van... har levt själv i tio år med avbrott för några kortare relationer.”

Malin är 23 år och pluggar fortfarande i Göteborg. Hon har inga tidigare kända förhållanden, men ryktades dejta ”Snygg-Erik” Segerstedt, 27, för två år sedan.

2 Genant inför omgivningen.

Åldersskillnaden har blivit en jättesnackis i hela Sverige. Malin och Stefan tycker att det hela är genant inför vänner, familj och expartners, uppger en källa till Klick!

3 Definitionsfrågan.

Malin och Stefan har aldrig gått ut och sagt att de är ett par. Enligt uppgifter till Klick! beror det på att de själva ännu inte har kommit överens om en etikett på sin relation.

Klicks lilla etikettlexikon

Exempel på olika etiketter att sätta på sin relation:

Särbo Närbo Sambo KK ”Bara vänner” Mambo Pappbo Förlovad Gift Rebound ”Grevinnan och betjänten”