Hollywood - hem för familjeskandalerna

NÖJE

I stjärnornas värld verkar otrohet och familjetrassel vara vardagsmat.

Nöjesbladet listar några av Hollywoods värsta familjedramer:

Larry King

I april ansökte Larry Kings sjunde (!) hustru Shawn om skilsmässa. Orsak: hon anklagade tv-stjärnan för att ha en affär – med hennes syster Shannon Engemann. Affären ska ha pågått i flera år och CNN-profilen profilen ska bland annat ha överöst Shannon med presenter för hundratusentals dollar.

En månad efter skilsmässopappren lämnades in försökte Shawn ta livet av sig genom att överdosera receptbelagda mediciner.

Men – här är en Hollywoodsåpa med ett lyckligt slut. Larry och Shawn, som har två barn ihop, är fortfarande ett par och av skilsmässan blev intet.

– Vi älskar våra barn, vi älskar varandra och vi älskar att vara en familj. Det är allt som betyder någonting för oss, har paret sagt.

Charlize Theron

Den 21 juni 1991 kom Charlize Therons far hem efter en lång natts drickande. När han avlossade ett pistolskott in i den då 15-åriga Charlizes sovrum tog hennes mamma Gerda hagelgeväret och sköt ihjäl sin make.

— Min pappa hade en sjukdom. Han var en alkholist, har Charlize sagt och berättat att pappan aldrig skadat henne fysiskt.

Lorenzo Lamas

Lorenzo Lamas bröt med sin son AJ när det uppdagats att denne haft en affär med pappans exfru, den före detta Playboymodellen Shauna Sand, när AJ bara var 18 år. Nu har pappa och son återförenats och Lorenzo Lamas ska gifta sig för femte gången, med en 29 år yngre kvinna. Sonen AJ kommer vara best man på bröllopet.

Woody Allen

Den största av alla Hollywoods familjeskandaler.

Regissören Woody Allen var ihop med skådespelerskan Mia Farrow i 20 år. Efter att förhållandet tog slut 1991 anklagade Farrow Allen för att ha haft en affär med Mias adoptivdotter Soon-Yi Previn, då 21 år.

Det var upprinnelsen till en stor skandal 1992, med pajkastning paret emellan och en vårdnadstvist om de gemensamma barnen Dylan och Satchel.
Woody Allen gifte sig med Soon-Yi 1997. Paret har adopterat två barn.

Randy och Jermaine Jackson

Jackson-familjen är stor och trasslig att reda ut. Exempel på det:

Michael Jacksons äldre bror Jermaine Jackson var gift och har två barn tillsammans med Alejandra Genevieve Oaziaza. Ett år innan de gifte sig gjorde hon slut med Jermaine och Michaels yngre bror Randy Jackson, som hon också har två barn tillsammans med.

Vad de barnen blir till varandra är oklart. Kusin-syskon?