Nyskilda Victoria: Jag har moved on

Silvstedt om sin svåra tid och det stora bröllopet i dag

1 av 3 | Foto: Foto: FELIPE MORALES
i sverige på besök Victoria Silvstedt fick en egen stjärna i nya Mall of Fame vid ett köpcentrum i Nacka utanför Stockholm. ”Det är inte så lätt att vara stjärna i sitt hemland. Jag tänker att de kanske accepterar mig för att jag är som jag är nu”, säger hon.
NÖJE

Nöjesbladet ger dig en helt annan Victoria.

Hon släpper en singel, har en ny hudvårdsserie på gång och berättar om den stora skilsmässan.

– Jag känner att jag liksom moved on, säger hon till Nöjesbladet.

En är 32. Den andra 35.

Den ena ska precis gifta sig med sin Daniel. Den andra är nyskild från sin Chris Wragge.

Båda heter Victoria.

– En tjej som jag gick i skolan med, hennes man är kusin med Daniel och de ska sitta med vid bordet. Hon är liksom där så jag får höra all the gossip.

Victoria Silvstedt är i stan. Och ger sin syn på det stora bröllopet.

”Underbar normal kille”

– Det verkar vara äkta kärlek och det kan man verkligen se. Det är så ovanligt vid de här kunga-marriage. Det känns så speciellt att hon gifter sig med en sån här underbar normal kille från Hälsingland där jag är uppvuxen, säger hon.

Själv har hon lämnat förhållandet med nyhetsankaret Chris Wragge, 40, bakom sig.

Har en hemlig man

– Jag har ju varit skild officially sen december så nu känner jag att jag liksom moved on. If it don’t kill you it make you stronger. När man gått igenom en skilsmässa så startar man helt på nytt, det är jättejobbigt att gå igenom, men nu känner jag mig stadig på båda benen, säger hon.

Är du singel nu?

– Jag har någon i mitt liv det har jag, I’m seeing someone, men det är inget speciellt jag vill prata om.

Är det Maurice du pratar om?

– Åh, naughty, naughty, I knew you would say that. Jag försöker hålla det hemligt, säger hon om Maurice Dabbah, multimiljonären, som även kallas ”den lille mannen” och som hon syns tillsammans med titt som tätt.

Dig brukar man annars mest se på foton när du ligger på någon yacht utanför Cannes?

– Ja, jag vet! När jag spretar med benen och ooppss det där var inte meningen. Det är ju a split of a second and you are in deep shit. Det är ju så, man rör sig en gång och så tar de den bilden och så ser det ut som om man gör någonting annat. Men det får man ju ta, det är part of being celebrity.

Spelade in i Monaco

Det är i Frankrike som hennes karriär tagit fart de senaste åren. En ny hudvårdsserie är på gång och på måndag släpps hennes cover på ”Saturday night” i landet.

– Saturday night, nanan- anananana. Det är en klubbversion och jag har gjort musikvideo och varit i Miami och spelat in och så gjorde vi några scener i Monaco till videon. Så det verkar vara storsatsning i Frankrike, knock on wood att det funkar.

FAKTA

Nu är hon en stjärna på riktigt – i Nacka

Namn: Victoria Silvstedt.

Ålder: 35.

Yrke: Modell, programledare och artist.

Bor: Los Angeles.

Familj: Mamma Ulla, pappa Bo, syskon.