– Det kommer bli fantastiskt

Emma laddar för superbröllop med ”Zäta”

Foto: Foto: CARLOS OSORIO/Scanpix
Får sin prins Tidigare i veckan skickade Emma Andersson och Henrik Zetterberg in en hindersprövning till Skatteverket. Paret har varit tillsammans i drygt fyra år. En del av den tre dagar långa bröllopsfesten ska hållas på exklusiva Grand Hotel i Mölle.
NÖJE

Victoria har fått sin prins Daniel.

Nu går stafettpinnen över till Emma Andersson och Henrik ”Zäta” Zetterberg.

– Det kommer att bli ett fantastiskt bröllop, säger, parets bröllopskoordinator Ulrika Ludvigsson till Nöjesbladet.

Foto: Mats Olofsson/Yeti
Här kommer bröllopsfesten vara.

Det kungliga bröllopet är till ända, men om bara några veckor är det dags för nästa stora sommarbröllop.

I slutet av juli blir hockeyspelaren Henrik ”Zäta” Zetterberg, 29, och tv-personligheten Emma Andersson, 31, man och hustru.

Hindersprövning

Tidigare i veckan skickade paret in en hindersprövning till Skatteverket. Och enligt uppgift har Emma lämnat hemmet i Detroit för Sverige och de sista bröllopsförberedelserna.

Fler än 120 gäster väntas gästa parets tre dagar långa bröllopsfest, som bland annat kommer hållas på Grand Hotel i Mölle.

”Lång planering”

– Det har varit en lång planeringsfas. Just nu är vi inne på all detaljplanering. Det är full fart, säger parets bröllopskoordinator till Nöjesbladet.

Hemlighetsmakeriet är stort, men för tidningen Chic har Emma berättat att vigselringen har valts ut och kommer från Hovjuvelerare W A Bolin. Kändisdesignern Lars Wallin designar de tre klänningar som Emma kommer att bära under festligheterna.

– På torsdagen när alla gästerna anländer och minglar ska jag ha en tunn chiffongklänning. På fredagen, under vigseln, blir det långklänning och efter vigseln ska jag ha en klänning som jag kan dansa i, har hon sagt till tidningen.

Ännu kvarstår en lång rad förberedelser, men parets bröllopskoordinator känner sig inte oroad.

– Det kommer bli ett fantastiskt bröllop. De är två enormt starka personligheter som vet vad de vill ha och hur de vill ha det, säger Ulrika Ludvigsson.

Redo för bröllop

Att Emma Andersson är redo för bröllopet går inte att ta miste på.

– Henrik är genuint snäll, charmig och blyg. Han ger mig trygghet och vi kompletterar varandra bra. Jag tar fram det lekfulla

i honom och han får mig att känna mig som världens bästa och mest älskade person, har hon sagt till Chic.

Nöjesbladet har förgäves sökt Emma Andersson för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM