Britney anklagas för att ha misshandlat sönerna

Stjärnan tillbakavisar påståendena

Foto: all over press
Nya anklagelser mot Spears.
NÖJE

Nyligen påstod Britney Spears före detta livvakt att hon sextrakasserat honom. Nu kommer Fernando Flores med nya anklagelser – han uppger att stjärnan misshandlat sina söner.

De sociala myndigheterna ska göra en utredning.

Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
Britney på kvällspromenad med sönerna under Sverigebesöket förra sommaren.

Det stormar på nytt kring Britney Spears, 28, privatliv.

Nyligen anklagades pojkvännen Jason Trawick, 38, för att ha varit otrogen med skådespelerskan och författarinnan Jessica Steindorff. Britney själv har av livvakten Fernando Flores anklagats för att ha sextrakasserat honom. Han menar att han tvingades sluta sitt arbete på grund av Britneys oberäkneliga beteende.

”Slog med bälte”

För Spears väntar nu en utfrågning av de sociala myndigheterna efter Flores nya anklagelser om att stjärnan misshandlat sina söner. Enligt honom ska Britney ha slagit en av dem med ett bälte samt givit både Sean Preston, 4, och Jayden James, 3, mat de är allergiska mot så att de blev sjuka, skriver The Sun.

Britney tillbakavisar alla anklagelser och säger att hon aldrig har behandlat sina söner illa.

– Britney menar inte att vara en dålig mamma. Men Flores känner att hon har för många problem för att ha hand om pojkarna, säger en källa till tidningen.

Flores påstår att han blev chockad då Britney marcherade in i poolhuset och krävde att få låna hans bälte, enligt källan som fortsätter:

– Han gav henne det men följde sedan efter henne in i huset där han påstår sig ha bevittnat incidenten han anklagar henne för.

De påstådda fallen av misshandel ska ha skett sent i mars eller början av april, enligt The Sun.