”Jag är kär”

Alexander är Gynnings nya pojkvän

NÖJE

Semester i romantiska Italien, springturer på stranden och tivolibesök. Sommaren har börjat bra för Carolina Gynning och hennes nya pojkvän Alexander Lydecker.

— Jag är kär, avslöjar programledaren för Klick!

Den senaste tiden har den 31-åriga tv-profilen Carolina Gynnings blogg fyllts av lyckliga, sprudlande inlägg och bilder som avslöjar att det finns en ny man i hennes liv:

”Jag har haft världens bästa helg, fredag kväll mys, mys, mys och sen fortsatte den så fint på lördag morgon med en lång joggingrunda runt Djurgården, en spaupplevelse i solen och Gröna Lund med Insane och nalle. Jag tänker bara på en person just nu. Puss och lycka” skrev hon i slutet av maj.

”Han är inte känd”

Förra veckan bekräftade ”Förkväll”-stjärnan det många redan anade. Hon har pojkvän, men vägrar att avslöja hans identitet.

– Han är inte känd, något mer vill jag inte säga, säger hon hemlighetsfullt när Klick ringer!

Men förälskelsen sipprar igenom telefonluren och går inte att missa.

– Jag är kär. Det enda jag vill säga är att jag är lycklig, säger fortsätter hon.

Spekulationerna om vem som är hennes hemlige pojkvän har duggat tätt, det pratades om både ”Idol”-domaren Andreas Carlsson och Carolinas personlige tränare – men hon har dementerat ryktena.

Källot till Klick! avslöjar nu att Carolinas nye kärlek är den 29-årige innebandyspelaren och toppsäljaren Alexander Lydecker från Stockholm.

– De har setts ett tag, säger en initierad källa till Klick!

Läs mer om Alexander i nya Klick! Ute i butik nu!

ARTIKELN HANDLAR OM