Gaga offrar kärleken

Musiken är viktigast

NÖJE

Lady Gaga är den klarast lysande stjärnan på pophimlen just nu.

Men framgångarna har sitt pris. Sångerskan medger att hon alltid kommer att behöva offra kärleken för karriären.

Foto: ap
Gaga offrar kärleken för musiken.

Det har nyligen ryktats om att Lady Gaga återförenats med sitt ex Matthew Williamson, men enligt sajten Contactmusic.com är stjärnan för närvarande singel.

I en tidningsintervju medger också sångerskan att hon har tvingats sätta kärlekslivet åt sidan för att bli en framgångsrik popstjärna.

– Min största uppoffring är kärleken. Jag har bara varit kär en gång, och jag var tvungen att gå min väg eftersom jag var tvungen att låta karriären gå före, säger Gaga till Live Magazine, enligt Contactmusic.com.

”Källa till vemod”

Stjärnan berättar att killen ville att hon skulle stanna hemma och tillbringa tid med honom, medan hon ville försöka lyckas ute på scenen:

– Det var en stor lärdom för mig, men det är också en källa till vemod. Gud gav mig en gåva med musiken, men om du har en talang har du också svagheter. Min svaghet är att inte kunna få förhållanden att fungera.

Den 24-åriga sångerskan har varit på ett flertal dejter genom åren. Men hon har beslutat sig för att välja musiken framför kärleken, eftersom den aldrig kommer att krossa hennes hjärta.

– Det finns något i mig som stoppar mig från att låta förhållanden gå före mitt arbete. Jag antar att det är för att jag inte tror att min musik kommer att rulla runt i sängen en morgon och säga att den inte älskar mig längre. Jag måste tro på att musiken är värd den uppoffringen, säger Gaga i tidningsintervjun, enligt Contactmusic.com.