Inspelningen som hotar hans karriär

Foto: AP
Karriären hotad Är exets inspelning slutet för Mel Gibsons filmkarriär?
NÖJE

Rasistiska och sexistiska påhopp.

Kan det här vara slutet för Mel Gibsons karriär?

Nu sprids bandupptagningen av stjärnans bråk med sitt ex Oksana Grigorieva.

Foto: AP
Oksana Grigorieva.

Den långa och bråkiga separationen mellan ”Braveheart”-stjärnan Mel Gibson, 54, och hans exflickvän, den ryska artisten Oksana Grigorieva ,40, har följts av en rad attacker från båda läger.

Enligt uppgifter till Tmz och Radaronline har Oksana bland annat sagt att Mel Gibson ska ha hotat henne med pistol, sagt att han ska bränna ned hennes hus och ha slagit ut minst en av hennes tänder samtidigt som hon höll deras gemensamma barn i famnen.

– Vad är det för man som slår en kvinna när hon håller i ett barn, som slår henne två gånger i ansiktet?, ska Oksana ha sagt på en inspelning enligt Radaronline.

– Vet du vad, du förtjänade det fan, ska Gibson ha svarat.

Mel Gibson hävdar att Grigorieva enbart är ute efter hans pengar och att hon ljugit för poliserna som utreder anklagelserna om misshandel.

Rasistiska påhopp

Ord står mot ord i konflikten men nu verkar det som att Grigorieva har ett trumfkort på hand. I ytterligare en inspelning som sprids på nätet hörs en vansinnig Mel Gibson skälla ut sin flickvän. Under de två minuterna hinner Gibson med rasistiska och sexistiska attacker som chockat fansen.

Nu är frågan om mannen bakom ”Passion of the Christ” någonsin kommer kunna resa sig från korset.

Läs en översättning av samtalet nedan, eller följ länken för att höra det själv.

FAKTA

Samtalet mellan Gibson och Grigorieva

Mel Gibson: (ohörbart)... du försöker amma med jävla främmande föremål i dig. Är det det?

Oksana Grigorieva: Det har inget med det att göra.

Mel: Åh, så det har inget med vad att göra – det faktum att du har främmande föremål i dig?

Oksana: Korrekt.

Mel: Korrekt? Okej, bra. Så du ljuger inte för mig om fejkade bröst?

Oksana: Det har jag aldrig gjort.

Mel: Jo, jo du gjorde det precis. Du sa att de inte var det. Du ljög för fan för mig innan.

Oksana: Det gjorde jag inte. Jag har inte sagt nåt om det. Du har aldrig frågat och jag har aldrig sagt det. Eller så har du frågat men jag har aldrig ljugit om det.

Mel: Vem bryr sig. Så – de ser löjliga ut, varför gör du dig inte av med dem? Hursomhelst...

Oksana: Det har du fan inte med att göra.

Mel: Det har jag, det har jag, de ser dumma ut. Jag säger det bara, det är bara en bedömning. Behåll dem om du vill, se dum ut om du vill. Se om jag bryr mig ett skit. Men de är för stora och de ser dumma ut. De ser ut som en (Las) Vegas-bitch, en Vegas-hora. Och du går runt, struttar runt i dina tajta kläder och grejer. Jag tänker inte tåla det längre.

Oksana : Jag går inte runt i tajta kläder, jag är hemma mesta tiden.

Mel: (avbryter) Du går ut offentligt och det är en jävla pinsamhet för mig. Du ser ut som en jävla löpande hynda och om du blir våldtagen av ett pack negrer får du skylla dig själv. Okej? För du provocerar fram det. Du är provokativt klädd hela tiden. Med dina fejkade bröst som du måste visa upp och tajta kläder och tajta byxor så att man kan se din fitta bakifrån. Det där gröna du hade idag var tillräckligt – det är provokativt! Okej? Jag säger det bara som det är, jag gillar det inte. Jag vill inte ha den kvinnan. Jag vill inte ha dig. Jag tror inte på dig längre. Jag litar inte på dig. Jag älskar dig inte. Jag vill inte ha dig. Okej? Stanna i det jävla huset. Du får det inte men jag låter dig bo där. Okej? Och jag tänker ta hand om mitt barn men jag vill inte ha dig längre.