Tv-stjärnan rasar i vikt

1 av 2
nu I går visade Ulrika upp en avmagrad kropp när hon var på väg ut från en tv-show.
NÖJE

LONDON. För ett år sedan hyllades Ulrika Jonsson för sin snygga kropp.

Sedan dess har hon rasat i vikt.

På nya chockbilder sticker revbenen ut på den avmagrade svenskan.

Ulrika Jonsson, 42, har varit känd för sin kurviga kropp. Men när hon lämnade en tv-show i går gick det knappt att känna igen den forna väderpresentatören. Under den gråa toppen var brösten som bortblåsta och revbenen var fullt synliga, skriver Daily Mail.

Förminskade brösten

Det var bara ett år sedan som svenskan genomgick en operation för att förminska brösten. De hade växt under hennes fjärde graviditet och efter operationen sa Ulrika Jonsson att hon tyckte de stora brösten varit motbjudande.

– Folk kunde inte sluta titta på dem. Det är svårt för folk att titta någon annanstans när ens bröst kommer in två sekunder före dig, sa Ulrika Jonsson då enligt tidningen.

”Butiken är stängd”

Efter bröstförminskningen tränade hon också snabbt bort graviditetsmagen och fick många hyllande kommentarer när hon visade upp sin nya kropp på en strand i Malibu. Det var för ett år sedan. Nu verkar det som att Ulrika Jonsson bantat lite väl mycket.

Men när hon i går var med i en tv-show på GMTV, kanalen som gjorde henne stor på 80-talet, nämndes inte viktraset en enda gång. Ulrika Jonsson frågades däremot ut om äktenskapet med Brian Monet och ifall hon vill ha fler barn.

– Nej, nej, butiken är stängd. Det blir inget mer, sa hon och pekade på magen.