Penelope och Javier har gift sig

Privat ceremoni på Bahamas

Foto: ap
Nygifta stjärnor.
NÖJE

Penelope Cruz och Javier Bardem har hela tiden velat hålla låg profil om sitt förhållande.

Men nu bekräftar Cruz talesperson att skådespelarparet har gift sig på Bahamas.

Under en privat ceremoni med familjerna närvarande avlade paret sina löften tidigare denna månad. Bröllopet hölls hemma hos en vän på Bahamas.

Penelope Cruz, 36, och Javier Bardem, 41, började dejta 2007 men har blivit kända för att inte prata om sitt förhållande offentligt.

Cruz har tidigare vägrat bekräfta huruvida de var ett par eller inte, men när hon fick frågan kunde hon trots det inte dölja sin beundran för honom.

– Han är en vän och den bästa skådespelaren i världen, sade stjärnan enligt People.

”Ljuger inte”

Förra året försökte även David Letterman grilla henne om förhållandet till Bardem.

– Jag känner mig inte bekväm med att prata om mitt privatliv offentligt. Jag har varit här några gånger hos dig, du vet att jag är envis. Jag ljuger inte om mitt privatliv, det är heligt för mig. Men jag lämnar inga detaljer om det, det är jag allergisk mot, svarade Cruz, enligt Usmagazine.com.

Paret träffades för första gången när de spelade in filmen ”Jamon, Jamon” 1992, en av Cruzs första filmer, skriver People.

Både Bardem och Cruz har fått varsin Oscar, han för bästa manliga biroll för sin roll som en mördare i ”No Country for Old Men” 2007. Hon för bästa kvinnliga biroll i Woody Allens ”Vicky Cristina Barcelona” 2008, i vilken även Bardem medverkade.