Anklagas för utpressning

Oksana ville ha 70 miljoner för bandet

Foto: Foto: AP
olika historier Nu anklagas Oksana Grigorieva för att ha pressat Mel Gibson på pengar.
NÖJE

HOLLYWOOD. I fem dagar i rad har bandinspelningar av Mel Gibsons grova påhopp mot exflickvännen Oksana Grigorieva undan för undan läckt ut på nätet.

I går förändrades bilden av det explosiva materialet.

Hon anklagas för att ha använt det för att försöka pressa honom på mer än 70 miljoner kronor.

– Det finns mejl och andra bevis för det, säger en källa till Tmz.

I går publicerade Radaronline en närbild på Oksanas ansikte. Den uppgavs vara tagen efter ett våldsamt bråk med Gibson och visade den 40-åriga ryskan med trasiga framtänder.

Tandläkare tvivlar

– Hon förlorade en porslinsfasad på ena tanden och fick en del av den andra avbruten, säger en person med insyn i fallet till sajten.

Men den tandläkare som behandlat Oksana tvivlar på ryskans berättelse som gör gällande att Gibson, 54, klippte till henne på munnen. Till polisen har tandläkaren sagt att skadorna inte är förenliga med ett sånt slag. Han tror att hon fick en smäll i tinningen, vilket gjorde att hon bet ihop så hårt att tänderna skadades.

Får träffa dottern

Om Oksana läckte materialet för att påverka parets pågående vårdnadstvist om dottern Lucia, åtta månader, var det förgäves. En domstol i Los Angeles lämnade i går parets vårdnadsuppgörelse oförändrad. Gibson får fortfarande träffa dottern som tidigare.

ARTIKELN HANDLAR OM