Jessica Andersson tokkär i sin Niklas

"Det stämmer på alla plan!"

NÖJE

I sex år har hennes kärlek varit exklusiv för en enda kille: sonen Liam, 7. Filmstjärnesvallet Jessica Andersson, 36, är en av Sveriges mest eftertraktade kvinnor – men har ändå valt att leva som ensamstående.

– I grund och botten har det varit mitt eget val, jag har inte velat riktigt. Jag har trivts så bra med mig själv, säger hon till Aftonbladet Söndag.

För nio månader sedan hände det hon beskriver som ”inte mycket att göra åt”: Jessica träffade sin stora kärlek: Niklas Fermfelt, 28. I mars bekräftade hon relationen för Klick! – och numera verkar livet som singelmamma vara en hel tidsålder bort. ”Diggiloo”- blondinen är mer förälskad än någonsin i sin blomförsäljare från Göteborg.

– Jag har ju letat efter humor i en kille, humor och självständighet, och Niklas har det. Vi skrattar mycket ihop och han är underbar med min son Liam. Det stämmer på alla plan, säger hon.

Gemensamma vänner puttade på Jessica och Niklas från varsitt håll, och i höstas bar skjutsen frukt. Efter mängder av oskyldiga telefonsamtal beslutade bokade de in en blind date, och nu öser Jessica Andersson superlativ över sin nya pojkvän.

– Niklas är så fruktansvärt snygg: fina ögon, snälla ögon, jättefina tänder, ja du vet... han ser oerhört fräsch och snygg ut, säger hon till Söndag och skrattar.

Frida Hübenette Högberg
Tore S Börjesson