De ska få hjälp av Doktor Drew

Foto: AP
Ska in på rehab Rachel Uchitel, Jeremy London och Janice Dickinson är några av deltagarna i nästa säsong av ”Celebrity Rehab”.
NÖJE

Är du en amerikansk c-kändis med ett farligt missbruk?

Då finns det hjälp – Doktor Drew och hans ”Celebrity Rehab”.

I seriens fjärde säsong ska han hjälpa en tv-stjärna, en ”Top Model”-domare och en påstådd Tiger Woods-älskarinna att hitta rätt.

Foto: AP
Drew ”Dr Drew” Pinsky

Så var det dags för ännu en säsong av skandalprogrammet ”Celebrity Rehab”. Doktor Drew har dragit ihop ett nytt gäng av mer eller mindre kända stjärnor och ska i 21 stentuffa dagar hjälpa dem att ge upp sitt missbruk.

Sa att han blev kidnappad

I programmets fjärde säsong syns bland annat Jeremy London, känd från tv-serierna ”Ensamma hemma” och ”Sjunde himlen”. Han har den senaste tiden skapat skriverier när han påstått att han kidnappats och tvingats ta droger.

Trots att han håller fast vid sin historia misstänker släkt och vänner att det bara är ett sätt att försöka dölja drogmissbruket.

Det har också rapporterats det att han och hustrun Melissa London förlorat vårdnaden av deras son på grund av missbruk.

”Världens kändaste älskarinna”

En annan av programmets stjärnor är Janice Dickinson, 55. Enligt egen utsago världens första supermodell – senare även domare i ”America's Next Top Model”.

Men mest uppmärksamhet väcker kanske ändå namnet Rachel Uchitel. En av New Yorks kändaste festfixare hamnade i rampljuset när det påstods att hon var en av Tiger Woods älskarinnor. Hon har alltid förnekat det förhållandet men en annan affär – med skådespelaren David Boreanaz – har ändå gett henne titeln ”världens kändaste älskarinna”.

Hon har aldrig sagt att hon lider av ett missbruk och hennes deltagande i programmet är därför än så länge ett mysterium.

FAKTA

Här är deltagarna

Jeremy London ("Ensamma hemma", "Sjunde himlen")
Rachel Uchitel (festfixare)

Janice Dickinson (modell)

Leif Garrett (musiker)
Frankie Lons (Keyshia Coles mamma)

Jason Wahler ("The Hills")

Jason Davis (miljonär).