”Kate dejtar ung modell”

Winslet uppges ha hittat en ny kärlek

Foto: ap
Kate Winslet uppges ha hittat en ny kärlek efter skilsmässan från maken Sam Mendes.
NÖJE

Efter det oväntade uppbrottet från maken Sam Mendes tidigare i år verkar nu en ny man finnas i Kate Winslets liv.

Skådespelaren uppges har fallit för modell-hunken Louis Dowler, 10 år yngre än Mendes.

Kate Winslet, 34 och Louis Dowler, 34, träffades genom gemensamma vänner för ett par månader sedan och ska ha varit oskiljaktiga sedan dess.

– Louis har tillbringat mycket tid med Kate nyligen och de har varit i New York tillsammans när han fotades för en reklamkampanj. De har varit på flera dejter och kommer väldigt bra överrens. Det är fortfarande nytt men de njuter av varandras sällskap, säger en källa till News of the World.

Oväntat uppbrott

I mars kom det oväntade beskedet att Kate Winslet och maken regissören Sam Mendes, 44, skiljer sig. Enligt rykten berodde uppbrottet på Mendes nära förhållande till skådespelerskan Rebecca Hall, 27, vilket dock har förnekats av hans talesperson.

Tidigare denna månad kom rapporter om att Kate och Sam försökte lappa ihop äktenskapet igen genom att åka på en romantiskt resa till deras hus på landet. Men även dessa rykten tillbakavisades av Mendes talesperson.

Låg profil

Winslet har velat hålla en låg profil efter separationen men nu verkar det alltså som att hon fallit för hunkiga Dowler, som är tio år yngre än Mendes. Dowler har bland annat varit modehuset Burberrys ansikte utåt tillsammans med Kate Moss.

– De försöker planera sina kalendrar så att de kan spendera så mycket tid tillsammans som möjligt, säger en källa till News of the World.

Men de vill fortsätta hålla sin relation utanför strålkastarljuset.

– De vill desperat hålla sitt förhållande hemligt, så de har hållit en låg profil hittills, säger källan till tidningen.