Här döps bondebebben

Nu planerar Magnus och Emma för barn nummer två: "Det är klart att han vill ha fler"

”När prästen hällde vatten på huvudet tänkte jag att ’nu kommer skriket’, men Thilde skötte sig helt exemplariskt”, säger Emma Englund.
NÖJE

Sedan kärlekssagan tog avstamp för Magnus Englund, 32, och Emma Englund, 24, i dejtingsåpan ”Bonde söker fru” har allt gått i en rasande fart på gården utanför Köping.

Ett halvår efter att tv-kamerorna slocknat bytte Emma sitt efternamn från Karlsson till Englund i Björskogs kyrka – och för fyra månader sedan anlände storken med en liten bondbebis.

Nu har lilla Thilde döpts i den kyrka där hennes föräldrar vigdes för drygt ett år sedan.

– Jag var väldigt känslosam, det var en mäktig känsla att stå där som mamma. När prästen hällde vatten på huvudet tänkte jag att ”nu kommer skriket”, men Thilde skötte sig helt exemplariskt, säger Emma till Klick!

Är namnet inspirerat av ”Bonde”-Thilde Höök?

– Haha, nej, vi tänkte faktiskt inte alls på det. Men vi har fått höra det några gånger, säger Emma Englund – och avslöjar att planer på fler barn redan har börjat smidas.

– Magnus har faktiskt tagit upp det. Thilde är ju hans ögonsten, så det är klart att han vill ha fler av henne, säger bondfrun och skrattar.

När Emma Englund väntade barn fick hon höra att det kunde bli en påfrestning för relationen. Men hennes och Magnus erfarenhet har snarare varit den motsatta.

– Vi har kommit ett steg närmare varandra sedan Thilde föddes, säger Emma till Klick!

Frida Hübenette Högberg