Greps av polisen och fick sparken

NÖJE
Lisa Nicole Carson.

Söker man på Lisa Nicole Carson på google är det mest frågor som ”Vad hände med henne?” och ”Lever hon fortfarande?” man hittar.

Det har inte kommit många livstecken från kvinnan som spelade Allys kompis och sambo Renee i advokatserien ”Ally McBeal”. Efter roller i filmer som Love Jones,” “Eve’s Bayou” och “Life” fick Lisa Nicole Carson 1997 rollen som gjorde henne känd.

Under samma period spelade hon dessutom Carla Reece i sjukhusserien ”Cityakuten” (eller ”ER” som den heter på originalspråk). Två bra roller i två extremt framgångsrika tv-serier borde varit receptet på succé. Men istället för en spikrak väg mot toppen verkar livet strulat till sig för Lisa.

Greps på lyxhotell

År 2000 greps hon av polisen för att ha skrikit obsceniteter på ett lyxhotell i Los Angeles och sedan vägrat lämna området. I tät följd ska Lisa Nicole Carter sedan fått sparken från båda serierna i början på 2000-talet efter att ha haft en ”otrevlig attityd”.

Efter att ha blivit intagen på en psykiatrisk klinik 2002 har Lisa Nicole Carson lämnat tv- och filmindustrin och sägs lida av schizofreni.

När BET.com ringde upp skådespelerskan 2009 ville hon inte kommentera ryktena gällande psykisk sjukdom eller varför hon lämnade ”Ally McBeal”, men förklarade att hon numera jobbar på att komma igång med både skådespeleriet och en musikkarriär. Hon skriver och sjunger egna låtar som hon hoppas kunna ge ut i framtiden.

På frågan om hon fortfarande har kontakt med sina ”Ally McBeal”-kollegor svarar hon:

– Nej jag har försvunnit helt ett tag och hållit mig för mig själv. Men jag känner bara kärlek till de människorna.

Lisa Nicole Carson är 41 år gammal.

Klick!