Välkommen hem!

Foto: Angelica Söderberg
NÖJE

Hon lämnade Rosing och Sverige bakom sig. Sin första vecka som fru Thelenius tillbringade Linda med maken Peter i smekmånadsparadiset Maldiverna.

”Jag känner mig som världens lyckligaste just nu”, bloggade hon på plats.

Det har gått nästan två veckor sedan Linda Rosing, 36, klev in i Djursholms kapell och ut igen som Linda Thelenius. Bröllopet blev en kärleksspäckad tillställning med brudparets barn, syskon, föräldrar och närmaste vänner närvarande. När allt var över och ringen satt på hennes finger var bruden trött, men lycklig.

– Det var så skönt att allt gick så bra. Allt var perfekt, bröllopet blev allt jag kunnat hoppas på faktiskt, sa Linda till Klick efter bröllopet.

Efter månader fulla med bröllopsförberedelser var smekmånaden extra efterlängtad.

– Peter har dragit det tyngsta lasset med planeringen, det har varit väldigt roligt men vi har verkligen slitit. Nu ska vi ta hand om varandra och bara njuta, sa Linda till Klick några timmar innan paret smet i väg på sin smekis förra måndagen.

Efter närmare 17 timmars resa nådde Linda och hennes nyblivne make Peter Thelenius, 36, äntligen sitt mål: Meeru island på Maldiverna. Precis som under sin bröllopsdag möttes de av regn – som efter någon dag utvecklades till full storm.

”Ön drabbades av den värsta stormen på länge, och plötsligt såg det mer ut som en krigszon här nere med omkullvälta solstolar, vågrätt fallande regn, orolig personal, folk som trillade av sina båtar pga höga vågor”, berättade Linda på sin blogg.

När ovädret bedarrade efter någon dag kunde det betuttade paret fortsätta sin kärleksvecka med jacuzzibad under öppen himmel, hängmattemys och romantiska middagar.

”Vi har snorklat, badat med hajar, älskat, gosat, myst och druckit gott inhemskt vin”, bloggade Linda.

Men allt roligt har ett slut och i tisdags påbörjade paret den nästan dygnslånga resan hem till Sverige igen.

”Sen är det raka vägen hem till barnen, gud vad jag längtar efter dom”, skrev Linda på bloggen i måndags.

FAKTA

FAKTA Maldiverna

Maldiverna är en ögrupp som ligger mitt i Indiska oceanen och består av 26 atoller med 1 192 paradisöar.

Maldiverna anses av många vara en av jordens vackraste platser med sina långa, kritvita stränder och turkosa vatten och är ett populärt resmål för par på smekmånad.

Vi har också myst här!

I november 2006 inledde det nygifta skådespelarparet Tom Cruise, 48, och Katie Holmes, 31, sin bröllopsresa på Maldiverna och kryssade runt ögruppen på en lyxyacht.

Black eyed peas-sångerskan Stacy ”Fergie” Ferguson, 35, och skådisen Josh Duhamel, 37, åkte också hit efter sitt bröllop i januari 2009 och checkade in i en svit, med egen butler, som ska ha kostat nästan 120 000 kronor i veckan.